Suske en Wiske – De Woelige Wasbeurt

Wiske met rood haar. Je kunt het je niet voorstellen maar in die kleur had ze het geverfd. Echt blij werd ze er niet van want het paste toch niet zo bij dat rode strikje. Het verven was zo gedaan, het ongedaan maken is minder eenvoudig maar tante weet raad. Het is een venijnig goedje dat ze er voor gebruikt maar het werkt wel. Er moet zorgvuldig mee worden omgegaan en het probleem dat het niet met kleding in aanraking mag komen werd doeltreffend opgelost.

Suske keek raar op toen hij thuis kwam waar de twee zonder kleren in de weer waren. Zonder iets te zeggen ging hij naast de naakte Wiske zitten en trok zijn broek uit. Benieuwd naar wat Sidonia zou gaan zeggen stopte hij een vinger in Wiske’s mond en liet haar er zachtjes op zuigen.

Lang hoefden de dames niet te raden waaraan hij dacht toen zijn blote pik in beweging kwam. Ze zagen hem gestaag omhoog komen en keken zwijgzaam naar Suske die zijn paal stevig vastgreep.

Suske en Wiske -(parodie)- De Woelige Wasbeurt_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Woelige Wasbeurt_S

Omdat iedere reaktie uitbleef besloot hij zijn hand op en neer te gaan bewegen. Ongestoord ging Sidonia door met het spoelen van Wiske’s kapsel die enkel nog oog had voor Suske die ongeneerd met zichzelf zat te spelen. Nadat een reeks van korte rukjes een volledig gezwollen paal had opgeleverd stond hij op.

Lambik was intussen om het hoekje aan het kijken en zag hem met een enorme stijve lul voor Wiske gaan staan. Hij kon niet begrijpen dat Sidonia het toeliet dat Wiske aan de harde paal ging likken. Die had zich er echter al bij neergelegd en zei Wiske te doen wat ze niet laten kan die daarop de gehele pik in haar mond stopte.

Voor Lambik bleef het vreemd om Sidonia naar Suske te zien kijken die zichtbaar genoot van het pijpen. Geduldig wachte tante op Suske en zag aan zijn ogen dat Wiske de taak succesvol zat te volbrengen. Met holle wangen zoog ze het zaad snel naar binnen dat de klaarkomende Suske haar mond in stond te spuiten. Nadat ze was uitgeslikt ging Sidonia weer verder met waar ze eigenlijk mee bezig was. Het gebeuren had haar zowaar opgewonden en nu Lambik er ook is weet ze daar wel raad mee.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 2 keer bekeken (7.059 totaal)
Deel dit / Share this
0
12

4 reacties

 1. Franke schreef:

  Mooi verhaal en heel mooi getekend!
  Alleen als ik Lambik was had ik al lang een tent in mijn pyjamabroek gehad…. Het lijk wel of hij aan het slaapwandelen is…… onbegrijpelijk..😨

 2. dreku schreef:

  mooi verhaal

 3. marino schreef:

  mooi verhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *