Catootje doet Karlijn (1)

Karlijn heeft huisarrest en kan nu dus niet naar haar vriendje. Ze besluit om dan maar een warm bad te nemen maar net als ze haar kleren uit heeft komt Catootje binnen in haar nachthempje. “Kun je niet kloppen, ik ben naakt” zegt Karlijn, waarop Catootje laat weten dat ze haar komt troosten en duwt Karlijn zachtjes achterover op het bed. Voordat ze wat kan zeggen ziet Karlijn het hempje omhoog gaan. Ze schuift het over haar hoofd en kruipt poedelnaakt tussen de benen van Karlijn die verbazend vraagt wat ze plan is. Met een korte streling over het poesje als antwoord begint Catootje haar zonder omhaal te bevredigen.

Jan Jans en de Kinderen -(parodie)- Catootje doet Karlijn 01_S

Jan Jans en de Kinderen -(parodie)- Catootje doet Karlijn 01_S

Zwijgend kijkt ze omlaag naar de vingerende Catootje die met uitgestoken tong voorover buigt en het spleetje wil gaan likken. Een rilling schiet door haar blote lijf als de tong door het kutje glijdt en Catootje langzaam over het klitje begint te likken. Met zachte kreuntjes laat ze haar vochtige kutje door de friemelende vingers en de tong verwennen die alsmaar sneller op en neer gaan.

De beffende Catootje weet wel raad met de hijgende Karlijn die intussen kronkelend op bed ligt en het niet meer zo lang vol gaat houden. Met snelle zuchtjes is Karlijn onderweg naar het hoogtepunt dat Catootje haar zal gaan geven. Hijgend en zwetend wordt ze door Catootje naar een orgasme gelikt die haar met stevig gekreun klaar laat komen.

(drawing by I.A. 2013 / 2020)

Vandaag 3 keer bekeken (8.472 totaal)
Deel dit / Share this
2
8

7 reacties

 1. savio schreef:

  Is het een idee om een keertje een kijkje te nemen in Catootjes kamer, als Jeroen er ook is?

  • Bob F schreef:

   Iets als dat zit wel in de planning maar ik kan Jeroen (nog) niet zo goed tekenen.

   • savio schreef:

    Dat blijft dan een leuke uitdaging. Misschien kan je op hem gaan oefenen, zonder dat je dit natuurlijk publiceert.

    • Bob F schreef:

     Een tijd geleden al eens gedaan. Zag er in eerste instantie acceptabel uit maar na 2 dagen later te hebben teruggekeken zeker niet.

     Heb nog wel 2 afgemaakte platen met Catootje en Jeroen van lang geleden maar die zijn gebaseerd op bestaande tekeningen en dat maakte het in dat geval wel makkelijker.

 2. Barts schreef:

  Je gaat je nu toch afvragen waar Catootje haar ervaringen als volleerd kutje likker op heeft gedaan. Jans misschien?… Of toch Jeroen met zijn ondeugende spelletjes?

  • Bob F schreef:

   Van Wiske weten we tenminste hoe ze aan haar vaardigheden komt. Althans als je het “Suske en Wiske blootblad” moet geloven waar wordt beweerd dat het Fanny Kiekeboe was die Wiske leerde pijpen 😀

 3. Barts schreef:

  Ja daar kan ik wel wat mee. Een fantasie die ik nog wel even door mijn hoofd laat zingen. Lekker hoor…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *