Jommeke – Paradijseiland

Zo’n twee weken geleden kon je al wat lezen over de bloemenkransen en strorokjes die de Miekes droegen in het Luilekkerland-avontuur. Dat vond plaats in 1974 maar het was al in 1962 dat het gezelschap voor het eerst Paradijseiland bezocht.

Jommeke - Paradijseiland (fragment 1)

Jommeke – Paradijseiland (fragment 1)

En niet voor het laatst want ze keerden er nog meermaals naar terug. Recent nog zelfs, in het hommagealbum “Jomme – Paradijseiland”, dat in 2019 verscheen.

Jomme - Paradijseiland (fragment 1)

Jomme – Paradijseiland (fragment 1)

Nu maar hopen dat ze in de nabije toekomst nogmaals op dat tropische eiland terecht gaan komen. Met een beetje geluk dragen Annemieke en Rozemieke dan ook weer niet veel meer dan een paar strorokjes.

Jommeke -(parodie)- Paradijseiland-Luilekkerland 3D

Jommeke -(parodie)- Paradijseiland-Luilekkerland 3D

(drawing by William V 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (2.647 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

8 reacties

 1. savio schreef:

  Ziet er goed uit. Misschien een idee om ook een van de meiden te zetten bij Jommeke in het water, of nog beter, als ze er naakt gaat inlopen 😀

 2. savio schreef:

  Klopt, mijn fout. Dat is Filiberke. Dan zou dat toch ook samen met hem kunnen?

 3. William V schreef:

  Aan de mannelijke figuren zoals jommeke filiberke, prof gobelijn wordt gewerkt… ik zit echter met 1 probleempje en dat is dat in mijn 3D de mannelijke basisfiguur die ik gebruik niet meer opgevolgd wordt. Vandaar dat er een wezenlijk verschil in kwaliteit is tussen de mannelijke en vrouwelijke figuur. Dit valt pas echt goed op als de twee samen in 1 prent te zien zijn… Dus ben ik een oplossing aan het zoeken maar ben er nog niet helemaal uit… Maar alvast wel een leuk idee Savio 😀

 4. suske schreef:

  Heel mooi, msch een idee om de Miekes helemaal naakt te laten dansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *