Inaktieve gebruikers, opgelet.

Mocht je jezelf ooit geregistreerd hebben maar verder nooit meer iets van je laten horen, dan heb je vanaf nu pech gehad 🙂

Aktieve gebruikers zijn altijd welkom. Als je 90 dagen niet hebt ingelogd ga ik er van uit dat je niet aktief wil zijn en dat is helemaal geen probleem want niets moet. Je gegevens zullen worden verwijderd maar je kan de site grotendeels zonder problemen blijven volgen.

Suske en Wiske -(parodie)- Info inaktieve gebruikers

Suske en Wiske -(parodie)- Info inaktieve gebruikers

Alle reakties en forumberichten die je vanaf dan eventueel plaatst zullen naamloos zijn. Daar wordt doorgaans wel wat terughoudender mee omgegaan omdat men geen idee heeft van wie zulke berichten afkomstig zijn. Ze kunnen namelijk van iedereen zijn.

Vandaag 1 keer bekeken (1.694 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *