Karlijn en Germaine – Verborgen talenten

“Jack, Jacky & the Juniors”, zoals we ze in het engels noemen. Het is al bijna 3 jaar geleden dat Jan Kruis ons verlaten heeft. Gelukkig betekende dat niet het einde van “Jan, Jans en de kinderen” want die werden al een tijdje door anderen getekend.

Wat mij altijd opviel was dat er zo weinig parodiën van deze karakters zijn gedaan. Best raar voor zo’n overbekende stripreeks.

Bladzijde 14 uit deel 43. Karlijn gaat met haar vriendin, Germaine, meedoen aan een aantal talentenjachten. Vader Jan heeft zo z’n bedenkingen.

Jan, Jans en de kinderen - Deel 43 (fragment 1)

Jan, Jans en de kinderen – Deel 43 (fragment 1)

Als dit korte stukje wat anders wordt benaderd kan het er anders uit komen te zien.

Karlijn en Germaine hebben zo hun eigen ideeën om de jury over te halen en denken dat het niet zo veel uit maakt wat ze dragen. Ze zeggen dat het juist ligt aan hoeveel er van wordt uitgetrokken en maken het enkele knoopje los dat de blousjes gesloten houdt.

De twee meiden vertellen dat blote tieten er tegenwoordig gewoon bij horen en schuiven de kleding opzij. Met de vier onblote talenten voor z’n neus krijgt Jan te horen dat het plannetje wel wat meer omvat. Germaine laat weten dat het vast wat meer punten zal opleveren als ze het ingestudeerde kunstje in hun nakie gaan opvoeren.

Jan, Jans en de kinderen -(parodie)- Verborgen talenten_S

Jan, Jans en de kinderen -(parodie)- Verborgen talenten_S

Terwijl zijn dochter zegt dat hij zich geen zorgen hoeft te maken ziet Jan de meisjes zonder enige schaamte uit de kleren gaan. Karlijn laat de overmaatse dildo’s zien waarmee ze elkaar op dat podium naar een orgasme gaan neuken en vindt dat geen reden tot ongerustheid.

Na een opzienbarende demonstratie zag Jan de naakte Karlijn en Germaine hevig klaar liggen komen en kreeg toch zijn bedenkingen. Hij weet nu wel dat de verborgen talenten niet meer verstopt zijn.

(drawing by I.A. 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (14.110 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

5 reacties

 1. savio schreef:

  Het lijkt me ook leuk om te zien hoe Catootje is samen met Jeroen

  • Bob F schreef:

   Daar heb ik er nog 2 van liggen. Die zijn al van lang geleden en wil die eerst wat netter maken met misschien een tekstballonnetje erbij of zo. Zonder dat zijn ze een beetje saai.

 2. WilliamV schreef:

  Deze strip ken ik niet, maar de prenten zijn wel heel mooi gedaan Bob !!

  • Bob F schreef:

   Zoals met Jommeke. Wereldberoemd in Vlaanderen maar vrij onbekend in Nederland.

   Met Jan, Jans en de kinderen net andersom, die dan weer vrij onbekend zijn in Vlaanderen.

 3. Barts schreef:

  Prachtige aanpassing en een mooi verhaal ook. Ik heb nu weer een helemaal frisse kijk op Jan, Jans en de kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *