De Lambik-kiekjes

Uit “de grappen van Lambik”, een tijd waarin hij nog wel eens zijn hobby van fotograaf wilde uitoefenen.

Naast de gewone kiekjes die we Lambik in de albums hebben zien maken heeft er hij ook een aantal gedaan die niet in de verhalen zijn terug te vinden omdat ze te onthullend zijn.

Hier wil hij zijn nieuwe apparaat uitproberen door een foto van zijn vrienden te nemen. Nadat die genomen is wil hij er nog ééntje maken waarop wat meer te zien is en vraagt de dames hun jurk wat te openen.

Suske en Wiske -(parodie)- De Lambik-kiekjes_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Lambik-kiekjes_S

Na enig getwijfel maken Wiske en Sidonia wat knoopjes los en zitten ze beiden met een zeer laag decolleté klaar om op de foto gezet te worden. Nog niet helemaal tevreden loopt Lambik naar Wiske omdat hij toch nog net wat meer van haar wil zien. Vastberaden reikt hij naar de resterende knoopjes van haar jurk die hij één voor één begint los te maken.

Wiske heeft nog niet eerder zo geposeerd dus kijkt wat beschaamd naar haar jurkje dat zich steeds verder opent en na de laatste knoop schaamteloos opzij wordt geschoven. Met rode wangetjes ziet ze haar blonde donzige driehoekje tevoorschijn komen en wordt met blote borsten voor de camera gezet. Het schaars behaarde poesje voor zijn lens doet Lambik besluiten tot de vraag om alles uit te trekken.

Terwijl ook Sidonia haar borsten ontbloot geeft ze Wiske toestemming om zich helemaal uit te kleden die daarop wat onwennig haar kleed laat vallen om zich naakt op de gevoelige plaat te laten vastleggen. Met blosjes in het gezicht staat ze bloot te poseren op de pikante plaatjes die Lambik wilde hebben.

Toen Lambik zich enige tijd later een filmtoestel had aangeschaft werd het blote gebeuren nog eens over gedaan. Dit keer nam Wiske met gladgeschoren poesje de meest verleidelijke standjes aan. Door de opwindende spelletjes met haar kale kutje was het duidelijk dat ze de schaamte nu wel voorbij was, al kreeg ze nog steeds blosjes op de wangen. Nu verschenen ze echter op de momenten dat ze zich klaar lag te vingeren en het orgasme nabij was.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (2.900 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *