Stemknop

Nee, niet zo’n stemknop…

Een tijdje geleden had ik er een optie bijgezet waarmee de tekst uit berichten voorgelezen kon worden door een computerstemmetje. Dat is nu verleden tijd.

Het leek leuk maar het klonk eigenlijk als een veel te goedkope navigatie en lange zinnen werden opgedeeld in stukjes wat voor rare klemtonen zorgde. Woorden met een dubbele “aa” bleken ook een probleem te zijn en losstaande letters, zoals in afkortingen, werden gezien als romeinse cijfers en dus uitgesproken als getallen. “William V” werd dus spontaan “William de Vijfde”.

Ook probeerde het steeds weer een cookie te plaatsen, iets wat niet werd vermeld in handleiding. De druppel over de emmer was dat als de site van de auteur slecht of niet bereikbaar was (zoals vanavond) dat ook deze site traag ging reageren. Dat moeten we niet hebben dus het stemmetje is bij deze de deur gewezen om niet meer weder te keren.

Vandaag 1 keer bekeken (651 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *