Amoras promotiefoto van Wiske

Uit het dagboek van Wiske:

Zojuist heb ik de promotiefoto’s ontvangen die Suske van me gemaakt had voor de nieuwe reeks. Daar deze serie gericht zou zijn op een wat ouder publiek dachten we dat het allemaal wel wat gewaagder mocht en had er speciaal een topje met korte broek voor aangetrokken. Sus vond dat het nog wel wat sexier mocht zijn dus trok ik mijn broekje maar uit.

Amoras -(parodie)- Wiske Pose 01_CS

Amoras -(parodie)- Wiske Pose 01_CS

Terwijl ik in mijn slipje zat te poseren zag ik dat hij een beetje opgewonden raakte en toen ik het bandje van mijn topje een beetje naar beneden trok kwam er een bobbel tevoorschijn. Ik schoof het nog wat verder omlaag en liet het langzaam langs mijn tepel glijden. Dat beviel hem zichtbaar en zo’n erectie kon ik toch niet aan me voorbij laten gaan.

Amoras -(parodie)- Wiske Pose 01_S

Amoras -(parodie)- Wiske Pose 01_S

Al snel schoot Suske meer dan alleen maar plaatjes en vulde mijn mond met zijn warme slijm. De foto’s waarop ik hem af lig te zuigen zijn goed gelukt maar wel raar dat die niet zijn gebruikt voor de promotie ;-D

(drawing by I.A. 2013)

Vandaag 1 keer bekeken (2.016 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *