Amoras – Wiske en het verwijderde textiel

Uit het dagboek van Wiske:

Van de week zag ik iets op het braakliggende stukje grond achter ons huis staan maar het was afgedekt dus kon ik niet zien wat het was. Zulke geheimzinnigheid is niets voor mij en wilde er meteen meer van weten maar kwam net onder de douche vandaan. Ik was te nieuwsgierig om langer te wachten dus wikkelde me snel in mijn baddoek en rende naar buiten.

Eenmaal vlakbij zag ik dat het waarschijnlijk een grote auto was die onder een doek stond maar ook dat de vermoedelijke eigenaar er aankwam. Toen ik hem zei dat ik die ook wel eens zonder die lap textiel zou willen zien antwoordde hij “ik dacht hetzelfde toen jij kwam aanlopen” en trok het doek weg.

Amoras -(parodie)- Wiske Limousine 01_C

Amoras -(parodie)- Wiske Limousine 01_C

Er bleek een hele luxe limousine onder te staan waar ik bewonderend naar keek toen hij zei dat het nu mijn beurt was om de doek weg te trekken. Ik stond gewoon buiten in een veldje waar ook mensen langs komen lopen, maar ja, je kent me dus liet ik de handdoek “per ongeluk” van me af glijden.

Amoras -(parodie)- Wiske Limousine 02 animated

Amoras -(parodie)- Wiske Limousine 02 animated

Net als enkele achteloze wandelaars had ook hij niet verwacht dat ik mijn handdoekje zomaar op de grond liet liggen en helemaal in mijn blootje naast zijn auto bleef staan.

Amoras -(parodie)- Wiske Limousine 01

Amoras -(parodie)- Wiske Limousine 01

Nieuwgierig naar de rest zei ik dat ik daar wel naar binnen wilde gaan. “We denken weer hetzelfde” waren zijn woorden en samen stapten we in. Met z’n tweeën hebben we daar nog een hele tijd plezier gehad. En tja, “voor wat hoort wat”. Ik ben zijn auto ingekomen en hij is in mij gekomen.

(drawing by I.A. 2013 / Text 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (3.060 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *