Suske en Wiske – Het Vliegende Bed (pyamaperikelen)

De openingsscene van “Het Vliegende Bed”. Wiske wordt met tegenzin gewekt door de wekker, wat op zich niet zo raar is want een wekker wekt nu eenmaal. Het ding wordt op subtiele wijze het zwijgen opgelegd met een hamer van rubber.

Suske en Wiske - Het Vliegende Bed (fragment 1)

Suske en Wiske – Het Vliegende Bed (fragment 1)

In haar pyama staat ze op waarop ze zich gewapend met tandenborstel en handdoek naar de badkamer begeeft alwaar ze ongeduldig op Suske moet gaan staan wachten omdat die zich er staat te scheren.

Door Wiske’s hamer om te ruilen voor een ander rubberen gebruiksvoorwerp wordt zo’n introductie al gelijk wat interessanter. Na te zijn opgestaan gaat het er ook iets pikanter aan toe omdat ze poedeltjenaakt in dat bed lag en niet meer dan een klein pyamajasje aantrekt voor haar trip naar de badkamer.

Suske en Wiske -(parodie)- Het Vliegend Bed

Suske en Wiske -(parodie)- Het Vliegend Bed

Als ze tijdens de discussie over het scheren dat kortje jasje open laat vallen ziet Suske dat niet alleen hij zich regelmatig van wat haartjes ontdoet.

(drawing by I.A. 2017)


Een variatie op de introductie van “Het Vliegende Bed” hebben we zojuist gehad maar Wiske’s pyama is wel vaker een punt van discussie.

Als ze gewoon braaf wakker wordt voldoet een complete pyama prima maar als ze het in een luie bui met enkel het jasje moet doen is dat soms wat frisjes.

Suske en Wiske -(parodie)- Pyamaperikelen

Suske en Wiske -(parodie)- Pyamaperikelen

Na een wilde nacht wordt ze na de seks ook wel eens achtergelaten met niets meer binnen handbereik om aan te trekken waarop ze zich naakt naar het volgende plaatje moet slepen.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (6.820 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *