Suske en Wiske – Het Vliegende Bed

Een verhaal in 2-kleurendruk dat dateert uit 1959. Een op hol geslagen mechanisch vliegend bed brengt Suske en Wiske naar Egypte. Daarnaast heeft Schalulleke er opwindbare mechaniek gekregen waardoor ze kan lopen waardoor ze ook een rol van betekenis heeft.

Suske en Wiske - Het Vliegende Bed (fragment 2)

Suske en Wiske – Het Vliegende Bed (fragment 2)

De start van dit album verliep niet geheel vlekkeloos. Door een verwisseld script gingen Suske en Wiske dingen ondernemen die wat minder geschikt waren voor de doelgroep. Wiske vertelt…

Uit het dagboek van Wiske:

Soms denk ik nog wel eens terug aan ons avontuur met ‘het vliegende bed’ en de verwarring met het script. Suske had de papieren en legde uit dat we ons helemaal moesten uitkleden en op het bed moesten plaatsnemen, wat we dan ook deden. Ik begon een beetje argwaan te krijgen toen hij zei dat ik me voorover moest buigen zodat hij me van achter kon nemen. Toen ik in het script keek bleek dat toch echt te kloppen, het ging tenslotte ook om een bed, en even dacht ik nog dat de nieuwe verhalen misschien een andere richting op zouden gaan dus zoog ik even op zijn pik om hem omhoog te krijgen. Eenmaal stijf voelde ik zijn paal naar binnen gaan en hij begon me zowaar te neuken maar ik ging toch twijfelen en keek nog eens goed naar het script. Toen ik de titel zag werd er het een en ander duidelijk want er stond ‘het wiegende bed’, wat een strip was met regelrechte porno!

Suske en Wiske -(parodie)- Het Vliegende Bed_CS

Suske en Wiske -(parodie)- Het Vliegende Bed_CS

Intussen neukte Suske gewoon door en was ik natuurlijk wel flink geil geworden dus ik besloot om nog niets tegen hem te zeggen en liet hem gewoon doorstoten want het was heerlijk om die paal alsmaar heen en weer langs mijn klitje te voelen glijden. Hij vond het vast ook lekker want het tempo ging gestaag omhoog en mijn kutje werd alsmaar heter en heter totdat het helemaal ging tintelen. Het klaarkomen wilde ik nog even uitstellen want het was een fantastisch gevoel maar toen ik merkte dat Suske me aan het volspuiten was kon ik me niet langer meer inhouden en schreeuwend van genot moest ik me overgeven om een ongekend hijgend en trillend orgasme te ondergaan.

Suske en Wiske -(parodie)- Het Vliegende Bed_S

Suske en Wiske -(parodie)- Het Vliegende Bed_S

Later hebben we het met het goeie script, en zonder de seks, overgedaan maar het naakte avontuur was toch goed voor een lekker hoogtepunt!

(drawing by I.A. 2014 / 2015)

Vandaag 1 keer bekeken (38.179 totaal)
Deel dit / Share this
2
6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *