Verdraaid! Suske en Wiske – De Kadulle Cupido

Een verhaal dat zich voornamelijk afspeelt in het oude Griekenland met een hoop bloot, maar dan afgedekt. Een aantal van de plaatjes heeft model gestaan voor het tweede verhaal uit “de Glunderende Gluurder”, hier intussen ook wel bekend als “de Kale Keizerin”.

“De Kadulle Cupido” uit 1979, waar de vrouwelijke centauren een bloemenkrans om de nek kregen ter bedekking. Bij de eerste ontmoeting met de jonge Poni waren de prille heuveltjes blijkbaar geen probleem maar een aantal plaatjes verder werd ook die beginnende boezem afgedekt met een krans, althans, voor zover er iets was om af te dekken. Ook toen kon men bloot niet los zien van seks en als ze te jong is voor het ene, dan ook voor het andere.

Suske en Wiske - De Kadulle Cupido (fragment 2)

Suske en Wiske – De Kadulle Cupido (fragment 2)

Zelfs Cupido, de naakte liefdesengel, kreeg een broek aangemeten.

Suske en Wiske - De Kadulle Cupido (fragment 1)

Suske en Wiske – De Kadulle Cupido (fragment 1)

Tegen het einde van het verhaal wordt Wiske door de oude grieken gevangen genomen. De barbaarse Komplexios wil haar eerst vierendelen maar later alleen nog in tweeën hakken.

Suske en Wiske -(parodie)- De Kadulle Cupido

Suske en Wiske -(parodie)- De Kadulle Cupido

In de parodie gaat het er niet zo bloederig aan toe. Cupido doet het nu zonder kleren en Wiske mag er gewoon blijven leven. In haar goed gevulde exotische kleedje wordt ze verhandeld als slaaf. Ze vreest voor vervelende klusjes als poetsen maar hoort dan dat de koper daar al iemand voor heeft. Wiske is helemaal gerustgesteld als hij zegt ook al een seksslaafje te hebben. Ja, hijzelf wel…

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (4.012 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *