Kiekeboe – De Vampiervagina

Mona, de bevallige verschijning die zo nu en dan in de Kiekeboeavonturen opduikt. Ze is een vampier en kleedt zich doorgaans in een zwarte jurk die zowel van onder, maar vooral van boven diep is uitgesneden. Vaak zijn de reepjes stof zo smal dat ze er nog maar net de tepels achter weg kan stoppen, al is dat met haar boezem beslist geen straf.

En dan hebben we Fanny in de sauna. Ook bevallig en dit keer naakt. Met deze twee voorbeelden valt vast wat te doen.

Kiekeboe - Fragment Fanny en Mona

Kiekeboe – Fragment Fanny en Mona

Als Fanny in haar handdoekje de hete sauna verlaat loopt ze Mona tegen het lijf. Ze weet dat ze een vampier is en dat die bloed zuigen. Als de twee in gesprek raken komt ook dit onderwerp ter sprake en Mona vraagt zich af of Fanny nu eigenlijk ook bloed zuigt. Die legt uit dat niet-vampiers ook wel zuigen, alleen geen bloed. Mona wordt nieuwsgierig en wil er alles van weten waarop Fanny zegt dat ze het wel even zal demonstreren als ze de ogen sluit.

Met de ogen gesloten voelt ze Fanny’s handen op en neer over haar bovenarmen gaan waarna ze verder omlaag bewegen. Ze heeft niet in de gaten dat de handen de bandjes van haar jurk vasthebben. Op het moment dat die de ellebogen voorbij gaan merkt ze de beweging van haar jurk. Ze voelt de stof langzaam over haar boezem glijden en als de tepels worden gepasseerd springen beide borsten tegelijk tevoorschijn.

Kiekeboe -(parodie)- De Vampiervagina_S

Kiekeboe -(parodie)- De Vampiervagina_S

Ze hoort Fanny zeggen dat dit het eerste deel is van het zuigen en ervaart onmiddelijk de gevolgen als haar tepels om de beurt in haar mond verdwijnen. Fanny voelt ze opzwellen en ziet hoe Mona geniet als ze de gevoelige knoppen een voor een helemaal stijf zuigt. Dan zegt Fanny dat ze haar ogen mag openen en dat het tijd is voor het tweede deel…

In haar omlaaggetrokken jurk bekijkt ze haar blote borsten met de trotse tepels die nu keihard zijn en recht vooruit priemen. Ze ziet hoe Fanny haar handdoekje laat vallen en naakt gaat zitten om de jurk nog verder te openen. Dan buigt Fanny haar hoofd en laat haar tong over Mona’s poesje gaan. Ze likt langzaam door het spleetje en drukt dan haar lippen tegen het klitje en begint er voorzichtig op te zuigen. Hijgend van opwinding kijkt Mona naar de naakte Fanny die haar tong met snelle bewegingen over het klitje laat gaan. Fanny merkt dat het hoogtepunt nabij komt en neemt het hele klitje in haar mond en gaat er stevig op zuigen. De opwinding wordt Mona teveel en na een serie van korte kreuntjes volgt er een geweldig orgasme. Als Fanny de trillende vampier ziet klaarkomen is ze blij dat ze deze uitgebreide demonstratie heeft kunnen geven.

(drawing by I.A. 2016)

Vandaag 1 keer bekeken (5.735 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

6 reacties

  1. Kolenboer schreef:

    Graag méér Mona! Met 6 albums is er meer dan genoeg inspiratie voor erotische plaatjes 😉

  2. Kolenboer schreef:

    Wanneer kom het volgende plaatje met Mona uit? Kan niet meer wachten om die geile vamp te zien schitteren op jouw tekeningen!

  3. Kolenboer schreef:

    Telkens opnieuw sta ik bloedgeil 😉 als ik die Mona zie, maar heb je ondertussen al nieuwe schetsen kunnen maken? Ik ben eens aan vernieuwing toe 😈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *