Suske en Wiske – Een lesje van Fanny

Bank, Wiske, Suske.

Suske en Wiske - Museum (fragment 1)

Suske en Wiske – Museum (fragment 1)

Een plaatje uit het museum en allesbehalve spannend maar als je Fanny er bij haalt en het “masturberen kun je leren” gaat noemen kan het dat wel worden. Die heeft namelijk wel enige tips die ze met Suske en Wiske van A tot Z wil doornemen.

Suske heeft zijn broek laten zakken en Wiske draagt enkel nog een paar kousen. Het tweetal is driftig aan de slag gegaan met de gegeven aanwijzingen en niet zonder succes. Het gewrijf tussen de benen van de hijgende Wiske zorgt er voor dat het romige vocht van Suske al snel gaat vloeien. In Wiske’s fantasie gleed diezelfde paal al door alle gaatjes en bij het zien van die spuitende pik duwt ze haar lipjes opzij om met een paar vingers diep in haar kutje te kunnen komen. Kreunend laat ze de hand steeds sneller op en neer gaan en vingert zich voor Fanny en Suske naar een orgasme.

Suske en Wiske -(parodie)- Masturberen kun je leren_S

Suske en Wiske -(parodie)- Masturberen kun je leren_S

Nu ze beiden zijn klaargekomen gaat Fanny uit de kleren om een demonstratie met hulpmiddelen te geven. De enorme vibrator liegt er niet om dus streelt ze eerst uitgebreid haar poesje voordat ze haar benen ver uit elkaar legt en het apparaat tegen de natte spleet drukt om het langzaam naar binnen te laten glijden. Als het ding helemaal in haar lichaam is verdwenen draait ze aan het knopje waarop het begint te trillen.

Ontspannen ligt ze op de grond maar dat verandert als ze de snelheid wat omhoog zet. Strelend over haar tieten laat ze de paal lustig trillen tussen de gespreide benen. Aandachtig volgen Suske en Wiske de wrijvende bewegingen van Fanny waarmee ze haar tepels laat groeien terwijl ze geniet van de bevredigende werking van de vibrator in haar kutje. De opwinding is aan haar harde knoppen af te lezen die ze tussen de vingers neemt. Voorzichtig knijpt ze in de stijve tepels die ze zachtjes kreunend fier omhoog laat wijzen. Dan draait Fanny het triltempo van de paal helemaal omhoog.

Hijgend ligt ze te genieten van de korte snelle stootjes in haar lichaam en dat blijft ook bij de twee toeschouwers niet onopgemerkt. Die zien haar zwetend op de grond liggen terwijl ze zichzelf met draaiende heupen naar een hoogtepunt neukt. Kreunend laat ze Suske en Wiske zien dat ze klaar ligt te komen en vraagt hijgend of ze het leuk vonden. Als Suske zegt dat hij dat ook wel eens bij Wiske wil proberen wil Fanny daar wel bij helpen.

Ondanks dat ze het eerst niet zo zag zitten vond Wiske het achteraf toch wel lekker om zich door twee mensen tegelijk te laten verwennen en heeft zich dan ook heerlijk klaar laten maken.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (15.386 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

7 reacties

 1. Wolfje459 schreef:

  Goed gemaakt nu nog een deel waar Fanny en Wiske zich met elkaar bezig houden en het is perfect

 2. schutter schreef:

  Hallo.
  Hoe kan ik ze lezen?
  Ik krijg alleen de voorpagina te zien.

  • Bob F schreef:

   Er is ook niet meer dan de parodie-kaft.

   De enkele korte albums die er zijn kun je vinden via de “Meer! / More!” link boven in het scherm.

 3. schutter schreef:

  Wat moet ik downloaden om ze te kunnen zien?

 4. You schreef:

  Hey, leuke parodie-kaft. Komen er in de toekomst nog nieuwe volledige parodie strips van Suske en Wiske? Ik heb de vorige delen in ieder geval met veel vermaak gelezen!

  • Bob F schreef:

   Er staat in ieder geval nog één S&W parodie in de planning maar nog geen idee wanneer die af zal zijn. Daarna? Wie zal het zeggen. Ideeën genoeg maar tijd te weinig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *