Verstrooide Wiske

Al lijkt het soms alsof “de amoureuze amazone” uit twee aan elkaar geplakte verhalen bestaat is het toch een van de betere albums (het is dan ook beter gedaan als bij “de gekalibreerde kwibus”).

Hier willen ze op hun op water rijdende brommertjes een achtervolging inzetten, wat dan ook normaal verloopt omdat ze dit keer niets vergeten zijn.

Suske en Wiske - De amoureuze amazone (fragment 1)

Suske en Wiske – De amoureuze amazone (fragment 1)

Omdat Wiske nog wel eens verstrooid wil zijn gaat het ook wel eens anders. Suske heeft de hele tijd achter haar aangereden om te vertellen dat ze iets vergeten is. Als ze in de stad aankomt ziet ze Barabas die naar zijn hoofd wijst. Als ze stopt om te kijken of ze wel haar helm draagt maakt de professor haar duidelijk dat ze daar blijkbaar wel aan had gedacht maar niet aan al het overige zodat de helm nu het enige is wat ze draagt.

Suske en Wiske - Verstrooid_S

Suske en Wiske – Verstrooid_S

Terwijl ze in haar blootje midden in het centrum staat probeert Suske nog om kleding te regelen maar dat is Wiske teveel moeite. Ze maakt er geen probleem van om naakt door de stad te moeten en zet de reis gewoon voort zonder haar kleren.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (2.674 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

2 reacties

  1. jkooistra schreef:

    Mooie tactiek om de achtervolgers af te lijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *