Suske en Wiske – Het Lekkere Lab

Het album verschijnt pas op 3 september maar het verhaal en de kaft zijn al bekend.

Professor Barabas is het uitvinden even beu en begint een restaurant. Zijn gefabriceerde eetbare wolkjes worden er geserveerd door Suske en Wiske. Dit is de voorlopige kaft want zoiets kan op het laatste moment nog veranderd worden.

Suske en Wiske - Het Lekkere Lab (fragment 1)

Suske en Wiske – Het Lekkere Lab (fragment 1)

Het verloop van het verhaal zou als volgt kunnen gaan…

Het restaurant loopt niet zo goed en de prof moet iets verzinnen om de omzet te verhogen. Hij probeert het eerst door de prijzen te verlagen maar dat helpt niet veel. Suske heeft een beter plan en na wat overleggen met Barabas wordt Wiske er bij gehaald. Die krijgt te horen dat zij misschien wel kan zorgen voor een grotere omzet en willen even proberen of het wat uithaalt.

Het plan is om de klanten te gaan bedienen in wat vlottere kleding en daar wil ze wel aan meewerken. Na haar jas en rokje te hebben uitgetrokken krijgt ze een piepklein schortje aangereikt en vraagt waar de rest is maar meer blijkt er niet te zijn. Als ze zegt dat ze toch zeker niet in haar ondergoed kan gaan serveren zijn Suske en Barabas het daar helemaal mee eens.

Suske en Wiske -(parodie)- Het Lekkere Lab_S

Suske en Wiske -(parodie)- Het Lekkere Lab_S

Even later staat ze dan ook de klanten te bedienen op een paar schoenen met het schortje voor haar blote poesje want ook het ondergoed heeft er aan moeten geloven. De topless bediening bleek een goed idee en door de enorme toeloop wordt zelfs overwogen om ook Sidonia te vragen…

(drawing by I.A. 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (3.801 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

5 reacties

  1. savio schreef:

    Ben heel erg nieuwsgierig 😀

  2. William V schreef:

    om één of andere duistere reden heb ik deze in augustus blijkbaar gemist !! maar dankzij de link in het lekkere lijf nu toch gelukkiglijk nog gezien !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *