Enkele aanpassingen

Vanaf de buitenkant is er zo goed als niets van te zien maar er zijn een aantal grondige wijzigingen gedaan op de site. Alles wat te maken heeft met registreren, inloggen, beveiliging, spam, bots en virusbescherming moest er aan geloven.

Alles is verwijderd en vervangen door uitgebreidere software. Alle 16 miljoen instellingen (bij ruime benadering) zijn doorlopen en geconfigureerd om het zo te laten werken dat bijna niemand er wat van zal merken. Voorlopig zal het meeste toegankelijk blijven zonder vervelende captcha’s maar als er teveel en te vaak vervelende incidenten gebeuren (hackpogingen, spam, etc.) zullen die alsnog gebruikt gaan worden. Ik hoop het af te kunnen zonder die irritante dingen.

Mocht er iets raars gebeuren, met name voor de mensen die inloggen, laat het me dan weten. Met zo veel instellingen zou het zomaar kunnen dat ik iets over het hoofd gezien heb.

Aanvulling:
De waarderingsterretjes die rechts-onder de berichten stonden, wel, die stonden er. Ze staan nu uit want die werden maar erg weinig gebruikt. Als iemand ze mist kunnen ze weer worden aangezet, al denk ik de meesten niet eens in de gaten hebben dat ze er niet meer zijn.

Aanvulling 2:
Nieuwe optie om Nasty Comics berichten te delen op diverse sociale media. Standaard ingesteld op Twitter, Facebook, Reddit, Digg, Pinterest, Tumblr, Slashdot en Mix. Is er misschien nog eentje die de moeite waard is om aan het rijtje toe te voegen?

Vandaag 1 keer bekeken (659 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

4 reacties

 1. Bob F schreef:

  Aanvulling: de waarderingsterretjes

 2. Bob F schreef:

  Het volgende wat moet wijken zijn de sociale media knoppen onder de berichten (de meeste dan, dit bericht nu net niet). Het “AnyShare” wat er nu is gebruikt cookies en daar kan vast wel wat beters voor worden gevonden. Het is ook het enige wordpress-ding dat contact zoekt met een andere server en ik heb geen idee wat er gebeurt als die toevallig onbereikbaar is, dus weg er mee.

 3. Toonist schreef:

  Sowieso weg met al die share dingen naar Facebook toe. Je weet maar nooit wat er met je data gebeurt.

  • Bob F schreef:

   Die sharedingen zijn alleen bruikbaar voor degenen die op dat social medium zitten. Zonder Facebook kun je het ook niet delen op Facebook. Het voordeel van die deelknoppen is het gemak en dat op die manier tenminste het hele bericht wordt gedeeld. Zonder die knoppen wordt waarschijnlijk alleen het plaatje gecopieerd en in een Facebook/whatever update geplakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *