Suske en Wiske – Aardige Amber

Amber is een meisje uit de prehistorie dat 250.000 jaar geleden ingevroren raakte en in 1997 door professor Barabas ontdooid wordt. Ze toont erg veel interesse in Suske en laat dat, tot tegenzin van de jaloerse Wiske, ook duidelijk merken.

Als die twee zich op een dag samen hebben teruggetrokken besluit Wiske om met sexy kleren de aandacht weer op te eisen. Met korte broek, en een nog korter topje, stapt ze zonder kloppen Suske’s slaapkamer binnen.

Suske en Wiske - Amber (fragment cover 1)

Suske en Wiske – Amber (fragment cover 1)

In het originele verhaal ligt het tweetal onschuldig op bed maar dat album vertelt niet alles. De ongecensureerde uitgave laat wel tot in detail zien welke ondeugende trucjes Amber allemaal uithaalt om Suske voor zich te winnen.

Ze had al zo’n vermoeden dat Wiske wel eens op kon gaan duiken om Suske te verleiden dus treft Amber maatregelen. Ze vraagt Suske of ze haar bontkleedje uit mag doen en kruipt nog voor het gegeven antwoord naakt op zijn bed. Plagend stopt ze haar hand in zijn broek en wrijft over zijn groeiende pik. Zonder wat te zeggen opent ze zijn broek om met de omhooggekomen paal te gaan spelen. Voorzichtig pakt ze die vast en beweegt haar hand langzaam op en neer.

Suske en Wiske -(parodie)- Aardige Amber_S

Suske en Wiske -(parodie)- Aardige Amber_S

Als Amber de kamerdeur van Wiske hoort dichtslaan weet ze dat ze moet haasten. Ze neemt de stijve lul vastberaden beet en begint Suske stevig af te trekken. Ze weet dat Wiske ieder moment binnen kan komen en trekt alsmaar sneller aan die opgewonden paal zodat ze haar kan provoceren met zijn zaad op haar blote lichaam.

Juist op het moment dat Suske klaarkomt gaat de deur open en ziet de verschrikte Wiske hoe de naakte Amber over haar blote tieten wrijft die ze gewillig laat bespuiten.

(drawing by I.A. 2013 / 2019)

In “Angstige Amber” neemt Wiske wraak op haar. Dat vervolg is voor een ander keer.

Vandaag 3 keer bekeken (4.615 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

4 reacties

  1. jkooistra schreef:

    Tsja, vind je het gek dat ze wel wat wil na 25000 jaar.

  2. savio schreef:

    Het vervolg is ook echt zeker een aanrader 😀
    Zowel deze als het vervolg stonden ook al op zijn oude site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *