Suske en Wiske Metamorphose 2017

Het is nu oud nieuws maar in 2017 was het nog een heet onderwerp…


Alsof het wereldnieuws is staan Suske en Wiske weer in de belangstelling want er is een verandering op komst en iedere ‘stijlloze’ en ‘fokkende’ lutser moet er weer wat over kwijt. De webwankers en toestenbordtrutjes op de betreffende fora hadden weer eens tijd teveel dus moest er kritiek komen en dan zitten ze daar op de goeie plek.

De hoofdpersonages uit Suske en Wiske ondergaan, alweer, een metamorphose. Dit keer op 17 mei. De kleding zal het meest in het oog springen maar er is meer. Het minst opvallende blijkt het belangrijkste nieuws te zijn want na de Amoras-reeks krijgt Wiske ze ook in de gewone serie. Bobbels! Borsten! Tieten!

Suske en Wiske - De planeetvreter (fragment 1)

Suske en Wiske – De planeetvreter (fragment 1)

Wat mij meer opviel was de dubbele rode band op haar jurk en het feit dat ze tegenwoordig een leeftijd hebben. Die blijkt voor beiden 13 jaar te zijn dus vandaar dat de bobbels onder haar jurk wat karig zijn en het zal het jongste deel van de doelgroep niet eens opvallen.

Als ze daar 13 zijn kan ik in ieder geval zeggen dat m’n parodiën nu dus 5 jaar voorlopen. Wat een paar jaar al niet kan doen met Wiske.

In het fragment van ‘de planeetvreter’ zijn ze alleen thuis waar Suske zit te internetten en Wiske op de bank ligt. De ophef over die borsten snap ik dan niet want ze heeft ze zelfs verpakt in een bh of iets.

Suske en Wiske - De planeetvreter (fragment 2)

Suske en Wiske – De planeetvreter (fragment 2)

Het is niet dat ze daar in een sexy lingeriesetje ligt want ze draagt gewoon haar jurk en het enige wat ze bloot geeft zijn haar voeten.

Had dit 5 jaar later plaatsgevonden had Suske zijn vertier kunnen zoeken op een pornosite en lag Wiske met losgeknoopte jurk op de bank naar een erotisch DVD’tje te kijken om in de stemming te komen voor een spelletje met zichzelf.

Suske en Wiske -(parodie)- De planeetvreter_S

Suske en Wiske -(parodie)- De planeetvreter_S

Vandaag 1 keer bekeken (4.073 totaal)
Deel dit / Share this
1
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *