De Stoute Miekes

Jommeke is op zoek naar een oud bed wat al lang geleden was afgedankt. Hij hoopt het te kunnen vinden in het vergeten tuinhuisje en gaat er een kijkje nemen. De Miekes hebben dat huisje echter nooit vergeten en gebruiken het nog wel eens om ongestoord te kunnen stoeien. Net vandaag kregen ze zin om eens wat verder te gaan met de intimiteiten en deden de deur op slot waarna ze de kleren uittrokken om wat stiekeme seksspelletjes te gaan proberen.

Jommeke -(parodie)- De Stoute Miekes_S

Jommeke -(parodie)- De Stoute Miekes_S

De zoekende Jommeke werpt een blik door het raampje en denkt er het bed aan te treffen. Dat het bezet kon zijn door twee naakte zusjes die elkaar erotisch aan het strelen zijn had hij niet verwacht. Nieuwsgierig kijkt hij naar Rozemieke’s tong die likkend over de gevoelige plekjes van Annemieke’s borsten gaat terwijl ze langzaam achterover wordt geduwd. Liggend op het bed ontfermt Rozemieke zich over de tepels die ze beurtelings in de mond neemt en vrijwel onmiddelijk zwellen. De knopjes komen flink omhoog maar daar laat Rozemieke het niet bij. Gedreven zuigt ze op de tepels tot het bijna pijnlijk wordt waarop de geile Annemieke zich met ingehouden gekerm voorzichtig in haar harde knoppen laat bijten.

De rechtopstaande tepels zijn niet de enige stijve gebeurtenis voor Jommeke nu hij getuige is van Rozemieke’s hand die tussen de benen van Annemieke wordt geschoven. Behoedzaam gaat ze er mee heen en weer tot ze voelt dat het kutje vochtig wordt waarop ze naar binnen gaat. Eén vinger in haar lichaam is Annemieke niet vreemd maar deze is niet van haarzelf. Daar komt nog bij dat er voor het eerst nóg een vinger wordt bijgestopt wat haar kutje nog natter maakt.

Nog niet eerder stonden haar lipjes zo strak maar ze vindt het heerlijk en legt haar benen gewillig uit elkaar om zich door Rozemieke te laten vingeren. Zodra die merkt dat ze sneller gaat hijgen buigt ze haar hoofd om er met de tong bij te kunnen. Annemieke weet niet wat ze meemaakt nu ze ook die nog over haar spleetje voelt gaan en ligt hijgend en kermend te genieten van de intense prikkelingen die haar klitje doen gloeien.

Met de ogen half gesloten van genot draait ze haar hoofd en ziet plotseling dat Jommeke door het raam staat te gluren. Verschrikt en beschaamd kijken ze elkaar aan maar Annemieke’s hoogtepunt is al nabij. Hijgend en kreunend wordt ze door Rozemieke naar een overweldigend orgasme gelikt en kan weinig meer dan zich voor de starende Jommeke met rode wangetjes laten klaarkomen.

(by I.A. 2014 / 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (4.761 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

6 reacties

 1. JKooistra schreef:

  Dit doet me denken aan de sex parodie: Pommeke.
  Helaas heb ik deze nog niet online kunnen vinden. Vraag me ook af wat de kwaliteit van die boekjes zijn, volgens mij dezelfde uitgever als de welbekende Glunderende Gluurder.

  • Bob F schreef:

   Die Pommeke heb ik ook niet. Als je de originele al eens te koop ziet zijn ze vrij prijzig. Wel flarden van bladzijden gezien online maar waren niet al te best. Hoop wel het hele album nog een keer te lezen te krijgen.
   Is niet dezelfde tekenaar(s) als de glunderende gluurder. Dat was een nederlander (studio Arnhem) en Pommeke is naar mijn weten van een belg. Voor zover er over een uitgever gesproken kan worden, dat is waarschijnlijk ook een andere.

   • JKooistra schreef:

    Ja. De Pommeke’s zijn vrij prijzig op de veilingsites.
    Nou ja, dan moeten we hier maar wachten op hardcore Jommeke on Mieke aktie 🙂

 2. azerty schreef:

  Wow, die herinner ik zelfs niet! Netjes gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *