Jans en Karlijn na wat wijntjes

Een saaie TV-avond met wat wijntjes en dan valt het Jans ineens op dat Karlijn aardig gegroeid is. Ze zegt “laat me eens zien of je echt zo op mij lijkt”. Karlijn gaat staan en draait een rondje. Jans vraagt of ze wat meer mag zien maar Karlijn wil niet zomaar in haar eentje wat uittrekken dus begint Jans haar eigen blousje los te maken en daarna dat van Karlijn.

Een beetje beschaamd staren ze naar elkaars borsten maar de alcohol overwint en Jans begint zachtjes over de borsten van Karlijn te strelen. “Je bent net als mij toen ik nog jonger was” zegt Jans en trekt de rest van haar kleren uit. “Ziezo” zegt ze, “en nu jij. Laat me je blote lijf eens bekijken”, terwijl ze de laatste stukjes textiel van Karlijn haar lichaam plukt. Karlijn begint het wel leuk te vinden en legt haar handen op de tieten van Jans maar dan komt Catootje binnen en vraagt wat ze aan het doen zijn.

Jan Jans en de Kinderen -(parodie)- Trio 01_S

Jan Jans en de Kinderen -(parodie)- Trio 01_S

Karlijn zegt dat ze bij ma hetzelfde moet doen als dat ze laatst ook bij haar deed en Catootje stopt haar handje tussen de benen van Jans en begint op en neer te wrijven. Jans laat het toe en terwijl Karlijn moeders tieten aan het kneden is gaat Catootje steeds sneller wrijven. Jans begint zachtjes te kreunen en als Karlijn op de stijve tepels gaat zuigen begint Catootje met haar tong het klitje te bewerken. Jans begint steeds sneller en zwaarder te hijgen en komt kreunend tot een hoogtepunt. Het is lang geleden dat ze zo’n intens orgasme heeft gehad.

(drawing by I.A. 2013)

Vandaag 1 keer bekeken (8.002 totaal)
Deel dit / Share this
1
16

5 reacties

  1. savio schreef:

    Jammer dat Jeroen hier niet bij kon zijn

  2. jkooistra schreef:

    Ik hoop voor Karlijn dat ze ook zo’n beurt krijgt.

  3. Barts schreef:

    Ik was nooit echt een hele grote fan van Jan, Jans en de kinderen. Maar zo’n incest versie doet mij toch heroverwegen om de albums die ik heb nog eens te lezen. Maar nu met een ander perspectief. Wel lekker hoor zo all in the family

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *