De Miekes en het misverstand

Tijd om op te ruimen en het huis wat schoon te maken. Jommeke liep naar het schuurtje om de stofzuiger te halen waarna hij de Miekes ging vragen of ze wilde helpen. Die waren zich juist aan het omkleden toen hij binnenkwam en trof ze aan naast een hoopje kleren met de rokjes als enige wat ze nog aan hadden. Met het rood op de wangen bekeek hij de halfnaakte zusjes die geen enkele moeite leken te doen om de blote borsten te bedekken. Hij deed alsof er niets aan de hand was en vroeg of er iemand wat tijd had om te zuigen. Dat wilde Rozemieke wel even doen en voor hij het wist trok ze zijn broek naar beneden waarna hij zijn pik in haar mond zag verdwijnen.

Jommeke -(parodie)- De Miekes en het Misverstand_S

Jommeke -(parodie)- De Miekes en het Misverstand_S

Jommeke wilde nog zeggen dat hij eigenlijk stofzuigen bedoelde maar het pijpende meisje weerhield hem daarvan. Met volle belangstelling keek Annemieke naar de groeiende paal die haar zusje tussen de lippen door liet glijden en kon zich niet bedwingen. Ze tilde Rozemieke’s rokje omhoog en schoof een hand tussen de benen om langzaam over haar blote poesje te gaan wrijven. Spelend met het klitje maakte ze het kutje nat en hoorde een zacht kreuntje toen ze met een paar vingers naar binnen ging. Ze werd steeds heter en naarmate Annemieke sneller ging vingeren voelde Jommeke dat er ook harder op zijn pik werd gezogen.

Annemieke is vastbesloten het zusje een orgasme te geven en laat haar vingers alsmaar sneller door het kutje gaan waardoor de kreunende Rozemieke steeds harder gaat pijpen. Uiteindelijk moet ze toegeven aan al dat gevinger en bereikt ze haar hoogtepunt. De aanblik van de Mieke die met veel gehijg aan het klaarkomen is wordt Jommeke teveel en spuit de mond van de trillende Rozemieke vol met zaad wat ze nadien van haar lippen likt. Waar een misverstand al niet toe kan leiden.

drawing by I.A. 2015

Vandaag 1 keer bekeken (5.082 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

7 reacties

  1. savio schreef:

    O, deze. Eentje uit de oude doos, deze stond ook al op je oude site

  2. William V schreef:

    leuke opsmuk van het verhaaltje … of beter, .. opslok 😀

  3. Dr. Krimson schreef:

    Je zou spontaan Jommeke willen zijn. Na een lekkere pijpbeurt de twee Miekes lekker nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *