Fanny en Sam – Valentijnsbad 3D

Een zeldzaam fenomeen is het niet om Fanny Kiekeboe een bad te zien nemen maar dat is het wel in 3D. Ze is alleen wel vergeten een baddoek klaar te leggen maar Sam is op visite dus roept ze die maar even.

Als ze de badkamer in komt valt het haar onmiddelijk op dat het schuim ontbreekt waardoor ze tot aan de bodem van het bad kan kijken. Fanny zit er naakt in het heldere water en vraagt om iets waar ze zich mee af kan drogen maar de enige schone baddoek die Sam had gevonden zit om haar lijf gewikkeld.

Dat was Fanny natuurlijk niet ontgaan, die op fluisterende toon laat weten dat ze er allerminst een probleem mee heeft als ze besluit die van haarzelf af te staan. Ze ziet Sam wat aarzelend het textiel verwijderen maar nu ze naakt naast het bad staat krijgt Fanny wel trek in wat meer. In het bad is plaats voor twee en door een wijntje aan te bieden weet ze Sam er ook in te lokken. Wat daar de reden voor was merkt ze als een paar ingezeepte handen naar haar boezem reiken.

Kiekeboe-Sam -(parodie)- Fanny en Sam valentijn 3D 2022

Kiekeboe-Sam -(parodie)- Fanny en Sam valentijn 3D 2022

Voorzichtig wordt er even over de bolronde borsten gewreven waarna Fanny ze vastpakt en zachtjes begint te kneden. Met gesloten ogen geniet ze van het gespeel met haar blote tieten en vraagt waar ze dit aan verdiend heeft. Op het moment dat Fanny zegt dat het vanwege valentijnsdag legt ze haar tong op één van de delicate rondjes en begint totaal onverwachts aan het donkerroze knopje te likken.

Beduusd opent Sam de ogen en ziet hoe de stoute Fanny de zwellende tepel in haar mond neemt om er schaamteloos op te gaan zuigen maar vindt het heerlijk. Wisselend van knop naar knop worden deze alsmaar stijver gezogen en keihard gemaakt. Als beide tepels uiteindelijk fier rechtop staan schuift Fanny een hand tussen Sam’s benen om haar eens goed te verwennen.

De ogen vallen bijna vanzelf weer dicht als de spelende vingers langs het spleetje glijden. Met zacht gehijg geniet Sam van het gestreel over haar klitje en nog wat meer als Fanny het kutje in gaat.

Met snelle bewegingen wordt ze stevig gevingerd en hapt kreunend naar adem als ze klaar moet gaan komen. Ze had zich geen betere valentijn voor kunnen stellen dan in een warm bad naar een orgasme gevingerd te worden.

Ze moet er even van bijkomen maar dan is het de beurt aan Fanny die ze kennis zal laten maken met haar snelle tong…

(drawing by William V, 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (1.730 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

1 reactie

  1. William V schreef:

    Leuk verhaal errond Bob ! Dankjewel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *