Kiekeboe en kruizen

t’is Niet dat het frisse weer van nu er zo geschikt voor is maar met de Kiekeboes op het strand is er altijd wel wat aan de hand…

Voor het jaar 2017 werden ze gekozen om op de sticker van “Het Rode Kruis” te prijken. Even was er zelfs wat ophef omdat er op de schets aanvankelijk een dame te zien was die ook wel een mond-op-mondbeademing van Fanny wilde hebben.

Kiekeboe - Rode Kruis sticker schets (fragment 1)

Kiekeboe – Rode Kruis sticker schets (fragment 1)

Op de uiteindelijke sticker is ze helemaal niet meer te zien! Jazeker, 2017. Niet 1917.

Kiekeboe - Rode Kruis sticker (fragment 1)

Kiekeboe – Rode Kruis sticker (fragment 1)

Neemt niet weg dat de voltooide tekening dan wel de moeite waard was.

Ophef over een strandgebeurtenis zou eerder te verwachten zijn bij een tekening zoals die op de sticker van een wat minder bekende concurrent te vinden is. De badgasten van “Het Roze Kruis” zetten er evenwel een flauwte in scene maar daar hebben ze dan ook een reden toe.

Met zwemkleding nam men het er niet zo nauw en de behulpzame Fanny had er voor gekozen om helemaal niets aan te trekken. Haar eigenzinnige manier om mensen weer terug bij hun positieven te krijgen viel bij velen in goede aarde. Ze gebruikte namelijk wel haar eigen mond maar niet die van de patiënt. Daarvan schoof ze, indien aanwezig, gewoon de broek omlaag om de betrokken persoon met een orale bevrediging tevreden te stellen. In de meeste gevallen werkte dat bijzonder effectief en hoefde ze nooit lang te wachten op een likkende tong tussen haar roze kruis.

Kiekeboe -(parodie)- Roze Kruis Sticker

Kiekeboe -(parodie)- Roze Kruis Sticker

De behandeling waar ze aan begon maakte ze doorgaans helemaal af en op de sticker is dan ook te zien dat men in haar mond klaar ligt te komen. In het gunstigste geval hebben ze de naakte Fanny in die tijd naar een hoogtepunt kunnen brengen maar indien dat niet zo is staan er hulptroepen klaar met de nodige attributen waarmee ze zichzelf een orgasme kan geven.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (6.868 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

5 reacties

  1. William V schreef:

    Met deze sticker achter de voorruit zou het rode kruis nog meer werk hebben door ongevallen 😀
    leuke herwerking !

  2. held schreef:

    wanneer gaat nopel eens met zijn zus uit de kleren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *