Een hitsig 2022 van Suske en Wiske

Het nieuwe jaar inluiden zonder vuurwerk vindt Suske maar niets en hij loopt dan ook al enkele dagen te nukken. Sidonia wil er wat aan doen en vraagt aan Wiske of die misschien wat weet waarmee hij kan worden opgevrolijkt. Daar geeft ze graag gehoor aan en laat weten dat ze wel iets voor hem kan betekenen. Ze zegt drie minuutjes nodig te hebben om er een strikje omheen te doen en dat hij het dan wel zal vinden op zijn kamer.

Tante roept Suske erbij en vertelt dat hij op zijn slaapkamertje een verrassing van Wiske zal aantreffen waarmee hij zich kan gaan vermaken. Ze wist niet dat het Wiske zelf was die de strik had omgeknoopt en daarbij ook nog al haar kleren had uitgetrokken. Suske treft haar dan ook poedelnaakt op zijn bed aan maar met zo’n geschenk weet hij wel raad.

Suske en Wiske -(parodie)- Een hitsig 2022

Suske en Wiske -(parodie)- Een hitsig 2022

Het uitpakken is zo gedaan want met een rappe beweging is ze van de strik verlost en wordt op de rug gedraaid. Het vermaken lukt hem uitstekend nu hij tussen de gespreide benen op en neer ligt te gaan.

Ondanks dat het geen vuurwerk is weet hij zich uitstekend uit te leven met zijn eigen hete pijl waarmee hij de blote Wiske ligt te neuken tot ze enkel nog sterretjes kan zien.

(drawing by I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (3.527 totaal)
Deel dit / Share this
1
7

10 reacties

 1. jkooistra schreef:

  Iedereen een heel goed uiteinde gewenst!

 2. savio schreef:

  Een gelukkig Nieuwjaar, dat die zeer speels zal worden

 3. Dr. Krimson schreef:

  Ach ja. Wiske heeft zeker 2 goede ‘uiteinde’

 4. Edwin schreef:

  Allen de beste wensen en dat we allemaal een Suske kunnen zijn in 2022.

 5. William V schreef:

  Aan iedereen een spetterend en opwindend 2022 gewenst met niet alleen wiskes, maar ook miekes, fannys, sammetjes en alle anderen om uit te pakken ! 😀

 6. Barts schreef:

  Mooie plaat, ik hoop dat je ons trakteert op dergelijke hitsige wensen voor 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *