Suske en Wiske – De Strip-strip-club

In november 2021 zal er, als het goed is, weer een hommage-album van Gerben Valkema verschijnen. Dat het gebaseerd is op “De tuf-tuf-club” en het “de vroem-vroem-club” gaat heten is wel zo goed als zeker. Wat er op de definitieve kaft zal komen staan echter nog niet.

Als warmmakertje is er een nep-kaft gemaakt die veel weg heeft van het album waarin het originele verhaal werd gepubliceerd en daarnaast nog eentje die o.a. de omslag van de eerste druk van “strip-glossy 21/22” siert.

Suske en Wiske - De Vroem-vroem-club (fragment 1)

Suske en Wiske – De Vroem-vroem-club (fragment 1)

Op dit moment is het avontuur overigens al wel in de krant te lezen. Hoe het afloopt? Geen idee. Nog een kleine 2 maanden en we zullen het weten.

Hierbij nog een mogelijke kaft die eventueel op het album van een ander soort club-avontuur zou kunnen staan. Het geeft al wel een beetje weg wie de striptease voor haar rekening neemt in dit strip-club-avontuur.

Suske en Wiske -(parodie)- De Strip-strip-club_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Strip-strip-club_S

(drawing by I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (2.468 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

6 reacties

 1. William V schreef:

  heel mooi gedaan Bob, ben ook wel benieuwd naar het Album, hoewel wiske totaal niet lijkt met paardestaart en zonder haar typische eiervormkopje, ze heeft denk ik ook een bloesje aan ipv haar kleedje … neigt me eerder naar één van de miekes in alternatieve vorm

  • Bob F schreef:

   Dat bloesje van Wiske… ja, maar dat is nu toch opgelost? 🙂

   Het blijft een hommage maar hoewel de karakters van Gerben Valkema aardig afwijken van de originele zien ze er wel verdomd goed uit.

   • William V schreef:

    ja precies 😀 bloesje is heel knap opgelost 😀 En de karakters van G.V. zijn zeker en vast knap ! dat wel ! Suske en tante herken je direkt, maar als je wiske alleen zou zien zou je toch gaan twijfelen of het een mieke is ….

    • Bob F schreef:

     Wat dat betreft is Wiske inderdaad de meest afwijkende van het stel. Met zo’n eierkopje kan je ook niet zo heel veel. Alles wat je er mee doet maakt het al gelijk heel anders.

 2. lambiorix schreef:

  Met paardestaartje is Wiske ook om van te smullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *