Suske en Wiske – Neem vaker de fiets

Verplaatsen doen ze zich vaak op de fiets. Dat het betaalbaar is en goed voor het milieu zijn voor Wiske niet de enige redenen waarom ze daar voor kiest. Ze wil namelijk ook nog wel eens bij Suske achterop springen zodat ze niet zelf hoeft te trappen. Zeker bij een wat langere fietstocht als die waar ze zojuist aan begonnen zijn vindt ze het wel prettig om niet al te moe te worden.

En Suske dan?

Die vindt dat allemaal wel best en waarom dat is krijgen we te zien als ze een geschikt plekje hebben gevonden waar ze een rustpauze in gaan lassen.

Het rijwiel staat er verlaten bij nu de twee in het gras zijn gaan zitten om een beetje van het goeie weer te genieten. Zoals Suske verwacht gaat Wiske weer proberen om zelfs het kleinste zonnestraaltje mee te pikken en ziet al meteen wat knoopjes losgemaakt worden.
Nadat het bovendeel van de jurk is geopend schuift ze de kraag over haar schouders naar beneden en gaat op de grond liggen.

Suske weet dat ze het heerlijk vindt om de warme zon op haar blote borsten te laten schijnen maar het lijkt alsof ze dat dit keer niet genoeg vindt. Ze maakt namelijk steeds meer knoopjes los tot de complete jurk is geopend die ze uiteindelijk geheel opzij schuift.

Nu ze de jurk enkel nog als ligkleedje gebruikt krijgt ook Suske het een beetje warm. Er kan tenslotte ieder moment iemand langskomen die dan nietsvermoedend een poedelnaakte Wiske zal aantreffen. Daar lijkt ze zelf niet zo mee te zitten want met een zwoele blik wenkt ze Suske dichterbij te komen. Als hij is genaderd grijpt ze zijn korte broek en trekt die met een ruk omlaag.

Suske en Wiske -(parodie)- Suske achterop_S

Suske en Wiske -(parodie)- Suske achterop_S

Met een licht gezwollen lid kijkt hij om zich heen of er niet toevallig iemand in de buurt is maar het lijkt vooralsnog verlaten. Intussen is Wiske met zijn groeiende pik in de weer die ze met heen en weer gaande bewegingen flink stijf laat worden.

Op handen en voeten gaat ze voor hem staan en zegt dat hij nu maar eens bij haar achterop moet klimmen. Zo’n aanbod hij onmogelijk afslaan en drukt zijn eikel zachtjes tegen het roze spleetje. Een voorzichtig stootje laat de lipjes uiteen gaan waarna hij zijn opgewonden paal haar lichaam in schuift.

Wiske krijgt nooit genoeg van dat lekkere gevoel dat een harde lul haar geeft als die in haar kutje verdwijnt en geeft zich helemaal over aan Suske. Hoewel die er nog niet zo gerust op is om op zomaar een willekeurig grasveldje seks te gaan hebben wil hij Wiske hoe dan ook bevredigen.

Dat zijn ongerustheid niet onterecht was blijkt als ze in de verte twee mensen aan zien komen. Als die op de grond plaatsnemen is er echter nog voldoende afstand en valt niet te onderscheiden waar ze mee bezig zijn. Alles verandert als Wiske met één oog ziet dat het twee meisjes blijken te zijn die ongemerkt steeds wat dichterbij proberen te komen.

Suske heeft niet in de gaten dat de twee naderen en Wiske denkt dat ze enkel nieuwsgierig zijn naar de eigenaardige bewegingen die ze verderop zagen. Ze twijfelt of ze wellicht kunnen zien wat Suske met haar aan het doen is maar die onzekerheid wordt weggenomen als ze met z’n tweeën gaan zitten wijzen.

Ze heeft geen moeite met pottenkijkers die zo nodig de seksuele uitspatting willen volgen en raakt er alleen maar meer opgewonden van. Het tempo van Suske’s heen en weer gaande pik is intussen al zodanig opgevoerd dat de geile Wiske al flink staat te hijgen. Ze lacht wat naar de meisjes die ze ongestoord laat kijken naar hoe ze geneukt wordt en daar heerlijk van geniet.

Gespannen horen ze de ademhaling versnellen en zien haar hevig klaar gaan komen als ze door Suske naar een orgasme geneukt wordt. Die merkt de meiden pas op als hij zijn zaad over haar rug staat te spuiten maar dan is hij toch al klaar en maakt het niet meer uit.

Het is niet geworden wat de titel “neem vaker de fiets” deed vermoeden. Het is nu eerder iets van “neem vaker een Wiske“.

(drawing by William V, 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (2.501 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

10 reacties

 1. savio schreef:

  Ik denk dat, op deze manier, er genoeg mensen zijn, die op de fiets willen gaan, of althans Op de Wiske. 😀

 2. William V schreef:

  En dan wordt het ” Fiets om vaker te nemen 😀 😀

 3. Lambiorix schreef:

  Dan fiets ik maar met de Miekes als iedereen hier op Wiske wilt fietsen. Dubbel fun.

 4. savio schreef:

  Stel dat Kobe, uit Big Mother er plotseling bijkomt. Ik denk dat Wiske dan van een sandwitch kan genieten

  • Bob F schreef:

   Ah ja, Kobe. Doet me aan iets denken wat ik hier nog rond heb slingeren.

   Suske en Wiske -(parodie)- Big Mother (Kobe preview 1)

   • savio schreef:

    Misschien kan je iets bedenken, waarin deze drie (Kobe, Suske en Wiske) allemaal naakt zijn en dat Wiske dan wordt verwend. Te meer om te laten zien, dat Suske zeer goed weet hoe hij haar moet bevredigen.

    • Bob F schreef:

     Maar die Kobe is min of meer maar een figurant die maar in één enkel album meedoet. Zoiets met Jommeke of Filiberke zou het wat meer herkenning geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *