Suske en Wiske – De Gouden Geile Collectie

“Het vervloekte venster” en “De tragische tante” zijn twee korte verhalen die in 2012 klaar waren. Deze zouden verschijnen in een TV-gids maar dat ging niet door. Later werden ze gebundeld en toegevoegd als bonus-album in “De Gouden Collectie” die via een dagblad bemachtigd kon worden.

Suske en Wiske - De Gouden Collectie (fragment 1)

Suske en Wiske – De Gouden Collectie (fragment 1)

Wat minder bekend is de bundeling van de oorspronkelijke twee verhalen. Suske en Wiske reizen er met de teletijdmachine naar de Romeinen van de eerste eeuw van voor onze jaartelling. Daar krijgen ze de kans om door “Het vervloekte venster” de godin Venus te aanschouwen en die grijpen ze onmiddelijk aan. De erotische uitspattingen van de godin van de liefde zijn voor de bengels een bron van inspiratie. Ze laten dan ook niet na de standjes van “De vrijende Venus” zelf uit te proberen.

In “De tragische tante” gaat Sidonia “daten” en Suske en Wiske koppelen. Dit alles gebeurt onder hypnose maar aan aantal details zijn weggelaten die in “De trekkende tante” wel aan bod komen. Zowel Suske als Lambik en Jerom komen aan de beurt nadat Sidonia in de onbewuste fase is aangekomen. Al snel merken de mannen dat ze er wel wat losse handjes door heeft gekregen maar vinden het beslist niet erg om door Sidonia te worden afgetrokken. Ze laten haar ongestoord begaan tot ze zijn klaargekomen en zich één voor één hebben leeggespoten.

Suske en Wiske -(parodie)- De Geile Collectie 1_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Geile Collectie 1_S

Het zal de oplettende lezer niet zijn ontgaan dat Suske en Wiske volledig naakt op deze kaft zijn gezet. Dat kan natuurlijk niet en daarom vond men het beter om het wat te verbloemen dus moesten ze voor de heruitgave wat kleren aantrekken.

Suske en Wiske -(parodie)- De Geile Collectie 2_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Geile Collectie 2_S

Toegegeven dat ze inderdaad gekleed zijn ziet het er niet al te fraai uit. Wiske is er nog enigzins toonbaar maar Suske heeft duidelijk wat meer moeite één en ander in bedwang te houden. Nee, zo’n strak broekje is echt niets voor hem.

Suske en Wiske -(parodie)- De Geile Collectie 3_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Geile Collectie 3_S

Eigenlijk past het ook helemaal niet bij de inhoud van het album want daar wordt ook nauwelijks of niets gedragen tijdens de seks. En een blote Suske en Wiske op de kaft ziet er toch net wat beter uit.

(drawing by I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (4.550 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

2 reacties

  1. savio schreef:

    Dat ziet er echt goed uit 😀

  2. William V schreef:

    Die zijn weer mooi gedaan Bob !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *