Fanny en Sam – Valentijn 3D, deel 2

Waar het op uitdraaide toen Sam en Fanny gingen poseren voor valentijnkaartjes was al te lezen in deel 1. De weinig verhullende pakjes die ze droegen waren tot daar aan toe maar de stoeipartij die volgde ging wel wat ver.

Fanny was nog maar nauwelijks bedekt met kleren toen Sam de blote billen ging kussen. Daar hield ze blijkbaar wel van want onmiddelijk liet ze een hand naar beneden glijden waarmee ze haar poesje ging strelen.

Ronduit schandelijk zoals ze bij de fotosessie met zichzelf staat te spelen en dat bleef ook bij Sam niet onopgemerkt. Die deed er echter nog een schepje bovenop door haar tong ver uit te steken om het spleetje te kunnen bereiken. Het zachte kreuntje dat klonk was reden genoeg om het kutje te gaan verwennen en met het puntje van haar tong wipte ze het klitje heen en weer.

Met het nodige gezucht liet Fanny horen het gelik tussen de vochtige lippen wel te kunnen waarderen waarop Sam de tong nog wat sneller tegen het roze genotsknopje liet tikken. Kreunend van genot wordt Fanny schaamteloos naar een orgasme gelikt en staat te trillen op haar benen als Sam haar hijgend klaar laat komen.

Kiekeboe-Sam -(parodie)- Fanny en Sam valentijn 3D 2021 (3)

Kiekeboe-Sam -(parodie)- Fanny en Sam valentijn 3D 2021 (3)

Dat de meiden zo hun eigen ideeën hebben over hoe te poseren blijkt als Sam haar broekje uittrekt en een onomwonden standje aanneemt. Staande op handen en voeten laat ze Fanny achter haar plaatsnemen die een markant speeltje heeft voorgebonden. Onbeduisd drukt Sam haar kontje omhoog en voelt de rubber staven tegen haar blote billen waarmee Fanny naar binnen zal gaan. Ze wacht geladen op wat gaat komen en slaakt een diepe zucht als de dubbele dildo haar lichaam in glijdt.

Kiekeboe-Sam -(parodie)- Fanny en Sam valentijn 3D 2021 (4)

Kiekeboe-Sam -(parodie)- Fanny en Sam valentijn 3D 2021 (4)

Nog nooit werd er zo’n buitensporig gedrag vertoond als op deze valentijnkaartjes. Het is ongehoord om te zien hoe Fanny haar vriendin met de kunstpikken zit te neuken maar Sam maalt er niet om. Schommelend met haar tieten geniet ze schaamteloos van iedere stoot die Fanny met de dildo’s geeft. Hijgend laat ze beide palen door haar kutje en kontje glijden waarmee ze naar een hoogtepunt gebracht wil worden.

Daar weet Fanny alles van en beweegt alsmaar sneller op en neer om haar de climax te geven waar ze naar smacht. Ze maakt steeds langere halen zodat ze de genotsstaven nog wat dieper de natte gaatjes in krijgt om de hijgende Sam te neuken tot ze niet meer kan en met luid gekreun hevig klaar staat te komen.

Ze kijken nu al uit naar februari van het volgende jaar.

(drawing by William V, 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (1.204 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *