Fanny en Sam – Valentijn 3D

Zo tussen neus en lippen door liet ze vorige maand al weten zich te vervelen. Nu de sexy kalender een feit was geworden vreesde Fanny dat ze niets meer te doen zou gaan hebben.

Over het voorstel om mee te werken aan het maken van valentijnkaartjes moest ze even denken. Daar had ze in haar eentje niet veel zin in maar toen ze het samen met Sam mocht gaan doen veranderde dat meteen.

Het mocht niet zo zijn. Ze leverden helaas maar half werk en namen niet eens de moeite om zich volledig aan te kleden.

Kiekeboe-Sam -(parodie)- Fanny en Sam valentijn 3D 2021 (1)

Kiekeboe-Sam -(parodie)- Fanny en Sam valentijn 3D 2021 (1)

Fanny’s stoute stoeipakje zou leuk kunnen zijn als het niet zo strak had gezeten. Dan had ze het in ieder geval ver genoeg omhoog kunnen trekken om niet met blote borsten te hoeven staan. Een probleem dat ze van onder niet zal hebben want daar draagt ze al helemaal niets!

Ook het speelpakje van Sam liet te wensen over en ze had er beter eentje gekozen waar wel knopen aan zaten. Ze had toch kunnen weten dat het op deze manier nooit ver genoeg gesloten kon worden om de tepels van haar grote tieten er onder weg te stoppen.

Kiekeboe-Sam -(parodie)- Fanny en Sam valentijn 3D 2021 (2)

Kiekeboe-Sam -(parodie)- Fanny en Sam valentijn 3D 2021 (2)

Met het poseren ging het niet veel beter. Het is natuurlijk wel de bedoeling om stil te blijven staan maar daar hadden de meiden geen boodschap aan en konden maar niet van elkaar afblijven. Door het friemelen gingen de weinige kleren alsmaar losser zitten en kwam er steeds meer bloot tevoorschijn.

Beiden waren nagenoeg naakt toen Fanny haar duivelse staf ging gebruiken om Sam te plezieren, en zeg nu zelf, dat gaat toch wel wat te ver! Wie wil er nu een valentijnkaartje waarop twee blote vriendinnen elkaar liggen te verwennen? Niemand toch?

(drawing by William V, 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (1.071 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

2 reacties

  1. Bob F schreef:

    Het mooie aan deze platen is dat ik al een beetje weet wat er op gaat volgen! 🙂

    • William V schreef:

      Dank je Bob, jij weet al van meer … de bezoekers hier zullen hun nieuwsgierigheid nog even moeten bedwingen, maar het zal beloond worden 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *