Suske en Wiske – De Lelijke Lippen

4 Jaar geleden, toen het album “Mami Wata” ging verschijnen met Suske en Wiske (en de rest) geheel in het nieuw gestoken…

Waar twee landen zich al niet druk over kunnen maken. En erger, ik doe er nog aan mee ook. Naast België ook groot nieuws in Nederland. Waar het eerst over Wiske’s bescheiden, maar bedekte, boezem ging…

Suske en Wiske - Mami Wata (fragment 2)

Suske en Wiske – Mami Wata (fragment 2)

…wordt er nu over de blote borsten van een getekende godin gepraat die een rol speelt in het eerstvolgende album “Mami Wata”. Het eerste wat dan in me opkomt is “nou en” en als het eenmaal is doorgedrongen wordt dat “en wat dan nog”.

Maar of dat nog niet genoeg was werden er ook lippen bij betrokken.

Suske en Wiske -(parodie)- De lelijke lippen_S

Suske en Wiske -(parodie)- De lelijke lippen_S

Nee, niet die van Wiske. Daarvan weten we inmiddels dat er niets mis mee is. Wel over die van een Afrikaan. Te stereotypisch. Wederom een “nou en”. Het blijft een getekende strip en het gebruik van stereotypen hoort daar een beetje bij. Vind ik dan…

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (2.162 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *