Verdraaid: Fanny’s saaie seksvakantie

De kaft van “De Schat van Mata-Hari” is al aan de beurt geweest (versie #1 / versie #2) alsook het zwarte bikini’tje van Fanny als onderwerp, waarvan het bovenstukje niet echt nodig werd geacht.

Kiekeboe -(parodie)- Het Gat van Mata Hari (De Schat, fragment 4)

Kiekeboe -(parodie)- Het Gat van Mata Hari (De Schat, fragment 4)

Tijdens haar vakantie met Prudent draagt ze niet anders dan deze twee geringe kledingstukjes.

Kiekeboe - De schat van Mata Hari (fragment 3)

Kiekeboe – De schat van Mata Hari (fragment 3)

In “Het Gat van Mata Hari” worden ze door Marcel met een speciale bedoeling op vakantie gestuurd en loopt ze met minder rond. Als hij komt controleren hoe het de twee vergaat en zijn dochter poedelnaakt op het strand ziet liggen is hij verre van tevreden. Van zijn verwachting dat Fanny zich door haar vriendje compleet zou laten uitwonen is niets terecht gekomen.

Hoewel ze de bikini al vanaf het begin van de vakantie niet meer aan had gehad bleek Prudent te verlegen om zich aan de blote Fanny te vergrijpen! Marcel grijpt onmiddelijk in en maant de twee tot aktie. Met de eis dat ze onmiddelijk aan de slag moeten gaan sommeert hij Fanny om direct seks met hem te gaan hebben.

Kiekeboe -(parodie)- Een saaie seksvakantie

Kiekeboe -(parodie)- Een saaie seksvakantie

Daar heeft Prudent niet van terug dus zal hij de wippende Fanny haar gang moeten laten gaan. Marcel houdt het tweetal nauwlettend in de gaten om er zeker van te zijn dat zijn dochter aan haar gerief komt.

Geduldig wacht hij op de climax van de hoppende meid die het kontje hijgend op en neer zal laten gaan tot ze een orgasme gaat krijgen. De zenuwachtige Prudent is nog niet zo ver als Fanny kreunend en steunend klaar zit te komen en Marcel is dan ook niet tevreden. Die zegt dat ze door moet gaan tot ze hem vijf keer heeft laten komen.

Fanny hervat haar taak die kreunend en zwetend wordt volbracht als Prudent zijn lading naar binnen spuit maar moet dit nog wel vier keer zien te herhalen. De pik weet van geen wijken dus schuift ze de natte lippen opnieuw langs de paal heen en weer om hem nogmaals naar een hoogtepunt te wippen.

Het is flink zwoegen maar ze krijgt het toch weer voor elkaar en neukt onverstoord door naar de volgende climaxen. Het deinen van Fanny’s blote tieten is voor Prudent genoeg om zijn lid vooralsnog overeind te houden. De orgasme’s zijn weer een feit en Marcel knikt instemmend als hij het kutje van de klaarkomende Fanny weer volgespoten ziet worden.

Vermoeid wil ze aan de laatste ronde beginnen maar Prudent’s pik geeft het op dus moet ze die eerst weer omhoog zien te krijgen. Zuigend aan zijn lul komt er beweging in en met een paar minuutjes pijpen zet ze de pik weer fier overeind. Ze klimt weer op haar vriendje om alles nog eens te herhalen tot ze uitgeput de laatste twee orgasme’s heeft ontlokt.

Marcel is tevreden en trots op zowel zijn dochter als zichzelf. Tenslotte heeft de saaie seksvakantie dankzij hem toch nog het spetterend eind gekregen waar ze van uit gingen. De overbevredigde Fanny is wat minder enthousiast en gaat toch maar op zoek naar een vriendje met wat meer potentie.

(drawing by I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (4.483 totaal)
Deel dit / Share this
0
9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *