Franka – De Wraak van…

“Het geheim van het spookschip” bestaat uit twee albums. Het eerste deel verscheen in 1978 als “de terugkeer van de Noorderzon”, het tweede in 1979 als “de wraak van het vrachtschip”, en dat is waar het originele plaatje op pagina 34 is te vinden.

Een van de ingrediënten is een exotisch eiland waarop Franka na een crash met een watervliegtuig terecht komt en waar ze het meisje Loloa ontmoet. Voor mij is dit de periode waarin Franka op z’n mooist werd getekend. Beide meiden zien er dan ook erg smakelijk uit.

Franka - De wraak van het vrachtschip (fragment 1)

Franka – De wraak van het vrachtschip (fragment 1)

In de eigenlijke scene zijn ze blij dat ze een deel van het neergestorte vliegtuig aan het drijven hebben gekregen. In de parodie heeft het gejuich een andere oorzaak.

De Wraak van de Vibrator

Na lang afgezonderd te zijn geweest en alsmaar met een beweegloze trilpaal te hebben moeten spelen zijn ze enorm blij dat ze eindelijk batterijen kunnen gaan halen. Met het vliegtuigdeel als vlot varen ze naar de bewoonde wereld om zoveel batterijen mee terug te nemen als dat ze kunnen dragen.

Franka -(parodie)- De wraak van de vibrator_S

Franka -(parodie)- De wraak van de vibrator_S

Ze kunnen niet wachten tot ze weer terug op het eiland zijn dus komt tijdens de terugvaart de massagestaaf al tevoorschijn. Ze trillen zich beiden snel naar een orgasme maar staan al zo lang droog dat ze het daar niet bij laten.

Terwijl Franka nog zit bij te komen krijgt ze de vibrator alweer tegen haar klitje gedrukt. Loloa laat er geen gras over groeien en legt Franka’s benen uit elkaar om met het speelgoed al trillend naar binnen te gaan. Met een diepe zucht verdwijnt het apparaat tussen de lippen waarop het door Loloa voorzichtig op en neer wordt gehaald.

De geile Franka vindt het heerlijk en ligt hijgend te genieten van de intense bewegingen die tot diep in haar hete kutje te voelen zijn. Uiteindelijk worden de tintelingen toch te veel en wordt er na vele korte kreuntjes een climax bereikt.

Nadat ze is klaargekomen kijkt ze tegen het kontje van Loloa aan die op handen en voeten is gaan staan. Die laat ze zich op haar ellebogen zakken en met haar kutje omhoog zet ze de knieën uit elkaar. Franka ziet de druppels uit haar geopende spleetje sijpelen en twijfelt geen moment. Ze neemt de vibrerende paal en begint het meisje daar stevig mee in haar kutje te neuken. Afgaand op de geluiden die ze maakt schijnt ze dit meer dan lekker te vinden. De hele lengte wordt benut en met snelle stoten schuift Franka de lange pretpaal het lichaam in en uit. Ze laat Loloa alsmaar sneller zuchten en hijgen tot het ook voor haar op een eindje loopt. Met de laatste hevige stoten wordt ze met luid gekreun naar een orgasme geneukt.

Het eerste setje batterijen heeft al de geest gegeven maar met de voorraad die ze nu hebben kunnen ze elkaar nog een hele tijd naar nieuwe hoogtepunten brengen.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (2.275 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

6 reacties

 1. savio schreef:

  Ziet er goed uit, dat je ook dit plaatje erweer opzet. Stond ook al op je oude site.
  Toch zou dit plaatje net iets extra’s hebben, als beide dames naakt zouden zijn.

  • Bob F schreef:

   Dat is met heel veel plaatjes. Het verhaaltje gaat meestal verder dan de enkele tekening maar van deze wilde ik ook nog een naaktversie maken maar zover ben ik nooit gekomen. Kan natuurlijk altijd nog.

 2. lambikbaba schreef:

  Wat een toeval! ik heb net gisteren deze strip gelezen nadat ik hem in een hoop random oude strips tegen kwam en deze twee dames er leuk uit vond zien. Franka mag hier gerust nog wel eens langskomen.

  • Bob F schreef:

   Franka zal zeker nog wel eens aan de beurt komen. Heb nog een bewerkte kaft van “Circus Santekraam” (Circus Nymfomaan) die er nog eens opgezet moet worden en daarnaast nog wat ideeën die nog uitgewerkt moeten worden.

   Aanvulling: Oh ja, en ook nog de naaktversie van bovenstaande tekening waar ik voorzichtig aan ben begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *