De nieuwe jurk van Smurfin

Roddels en achterklap, de onderwerpen waar het verhaal “De Reportersmurf” over gaat. Dat veel mensen nog wat kunnen opsteken van dit moralistische lesje gaan we het nu niet over hebben.

Iedereen wordt in het album goed in de gaten gehouden en alle doen en laten komt in de krant te staan. Vooral Smurfin moet het ontgelden en probeert zelfs, tevergeefs, haar nieuwe jurk voor het bal van de volle maan geheim te houden.

Smurfen - De Reportersmurf (fragment 1)

Smurfen – De Reportersmurf (fragment 1)

Hier zien we dat Smurfin niet zo bekend is met dit feest want ze volgt het advies van Kleermakersmurf. Die vindt zijn creatie beter tot zijn recht komen als er geen ondergoed wordt gedragen en zonder argwaan te hebben vist Smurfin de kledingstukjes onder de jurk vandaan.

Smurfen -(parodie)- De nieuwe jurk van Smurfin_S

Smurfen -(parodie)- De nieuwe jurk van Smurfin_S

Ze heeft zich nooit eerder zo bloot gekleed maar vindt het wel prettig om de jurk op haar naakte lijf te voelen en vraagt hoe ze er uit ziet. Wat ze nog niet weet is de reden van het bal dus opent ze gehoorzaam de jurk als Kleermakersmurf dat vraagt. Ze laat haar naakte lichaam bewonderen en is tevreden met de lovende woorden. Voor Kleermakersmurf is het tenslotte zaak dat er snel gehandeld kan worden als Smurfin op het bal verschijnt en het middelpunt van de orgie wordt die daar plaats zal gaan vinden. Dat daar negenennegentig Smurfen klaar staan om te worden afgewerkt komt ze tegen die tijd vanzelf achter.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (3.158 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

2 reacties

  1. jkooistra schreef:

    Volgende stap een lingerie setje? XD

  2. savio schreef:

    Ze ziet er echt zeer geil uit 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *