Suske en Wiske – Platvloers

Op een avond, als Sidonia even naar Lambik en Jerom is, zitten Suske en Wiske samen op de bank televisie te kijken. Tijdens het zappen komen ze een erotische film tegen en omdat er verder weinig te zien is besluiten ze die maar te gaan kijken.

Wiske vindt het allemaal wel boeiend en bij het opzij kijken ziet ze aan de bobbel van Suske dat hij er ook wel van lijkt te genieten. Zelf wordt ze er ook wel een beetje opgewonden van en zou wel even alleen willen zijn zodat ze wat met die opwinding kan doen. Dan besluit ze gewoon te doen waar ze zin in heeft en steekt een hand onder haar jurkje. Suske heeft niet in de gaten dat ze d’r poesje aan het strelen is tot hij opzij kijkt en de jurk ziet bewegen. Als hij vraagt wat ze aan het doen is laat ze met het omhoog schuiven van de jurk zien wat ze van de film vindt.

Aangenaam verrast kijkt Suske naar de vingers die met het roze knopje tussen haar benen aan het spelen zijn. Dan staat ze op om te zien wat hij van de film vindt en trekt zijn broek omlaag. Aan wat er tevoorschijn komt kan ze wel zien dat hij het net zo opwindend vindt.

Ze pakt zijn pik vast en laat haar hand langzaam op en neer gaan waarmee ze die nog wat stijver maakt. Intussen opent Suske de jurk die hij van haar lichaam trekt en geniet als het blote meisje op zijn lul gaat zuigen. Ze gaat op de grond liggen en zegt dat hij de rest van zijn kleren moet uittrekken.

Suske en Wiske -(parodie)- Seks op de vloer (animated)

Suske en Wiske -(parodie)- Seks op de vloer (animated)

Met zijn lid recht vooruit staat hij naakt voor Wiske die zegt dat hij wel weet wat ze wil waarop hij op z’n knieën gaat en de stijve pik tegen het spleetje drukt. Wiske laat zonder omhaal weten dat ze geneukt wil worden en laat de paal in haar kutje verdwijnen. Langzaam beweegt Suske heen en neer tot ze lekker nat is en gaat er dan stevig op los.

Als een razende neukt hij de geile Wiske die door haar wulpse bewegingen laat zien dat ze er volop van ligt te genieten. Dan komt Sidonia onverwachts thuis en treft de twee naakte bengels hijgend aan op de vloer. Die hebben het niet gelijk in de gaten maar intussen stijgt het tempo van Wiske’s gehijg gestaag als Suske zijn paal nog sneller op en neer laat gaan tussen het hete spleetje.

Een beetje uit het veld geslagen ziet tante hoe het kreunende meisje zich met schuddende tietjes klaar laat neuken maar kan er weinig meer aan doen. Wiske krijgt een heerlijk orgasme maar als ze trillend van genot opzij kijkt schrikt ze van tante die het erotische spel bekijkt waar ze elkaar mee bevredigen. Als ze Wiske’s kutje met afkeurende blik volgespoten ziet worden verlaat ze het klaargekomen tweetal en loopt met rode oortjes de kamer uit.

(drawing & animation by I.A. 2015)

Vandaag 1 keer bekeken (5.078 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

3 reacties

  1. Bob F schreef:

    Om het voor te zijn… Ja, ik weet het.

    Er blijkt een “oktober” bug te zijn in de site-software. Alle data die bij berichten staan die in oktober geplaatst zijn (zowel 2019 als 2020) zijn vervormd. Het is pas net oktober dus het zal nu ook andere site’s gaan opvallen. Daar er wel een softwareupdate zal volgen ga ik nu niet zelf uitzoeken wat er precies mis is om het opgelost te krijgen.

  2. De Gluurder schreef:

    Tante keek afkeurend, want zij had liever zelf die zalige pik van Suske in haar kut willen voelen. Haar helemaal vol spuitend met het heerlijke warme zaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *