Jommeke – Paradijseiland 2

Ze komen er vaker. De plek waar ze ooit het “Luilekkerland”-avontuur beleefde, oftewel, Paradijseiland. Echt een plek om je af te zonderen want het is op dieren na onbewoond.

Vanwege het prachtige strand en het immer zonnige weer gaan de Miekes er geregeld met z’n tweetjes naar toe. Geen enkele reden om rekening te houden met je omgeving want er is niemand die kan zeggen dat je wel eens wat meer kleren aan had mogen trekken.

Jommeke - Luilekkerland (fragment 3)

Jommeke – Luilekkerland (fragment 3)

Even geleden waren Rozemieke en Annemieke er ook al, dansend op het tropische strand in niets dan een strorokje. Nu zijn ze er weer want hier kunnen ze tenminste ongestoord feesten zonder vrees voor dat vervelende virus. Dat is het eiland gelukkig bespaard gebleven dus hoeven ze geen voorzorgsmaatregelen te treffen.

De meegebrachte mondmaskers en handschoenen tegen coronaverspreiding zijn hier niet nodig want zoals bekend hoef je niets aan te trekken als dat risico er niet is…

Jommeke -(parodie)- Paradijseiland (2) 3D

Jommeke -(parodie)- Paradijseiland (2) 3D

…en dat hebben ze goed onthouden. Om te dansen hebben ze die strorokjes niet nodig dus feesten ze vrolijk verder in hun blootje.

(drawing by William V 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (1.493 totaal)
Deel dit / Share this
1
0

4 reacties

 1. savio schreef:

  Ziet er weer goed uit 😀
  Alleen jammer dat Jommeke en Filebeke hier geen wind van hebben gekregen. Die zouden wel raad weten met de Miekes

  • Bob F schreef:

   Maar dan zou het geen afzonderen zijn.

   • jkooistra schreef:

    Ach, met wat speeltjes en elkaar kunnen ze ook aardig wat klaarmaken denk ik.
    Mooi werk William!

    • William V schreef:

     Dank je jkooistra 😀 tja die hittegolf geeft toch nog wat inspiratie blijkbaar 😀 en speeltjes ? als die miekes niet scharen vinden ze heus wel een mooie tros bananen op dat eiland … ongespoten , dus dat kan geen kwaad om die banaantjes effe alternatief te gebruiken 🙂 misschien ideetje voor volgende render 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *