Leonie en de leuter

Niets nieuws in “klassenstrijd” want tussen Leonie en Dokus is altijd wel een strijd gaande. Dit keer aapt Dokus alles na wat Leonie doet. Hij volgt haar ongemerkt naar het strand waar ze ongestoord wil zonnen en een boekje lezen. Ze komt er al snel achter dat Dokus er ook is en letterlijk hetzelfde heeft gedaan als dat ze zelf deed. Ook het aanschaffen van een bikini en hij hield het niet alleen bij de aankoop.

Dokus de leerling - Klassenstrijd (fragment 2)

Dokus de leerling – Klassenstrijd (fragment 2)

In de parodie is de strandwinkel wat slordiger. Het is pas in het kleedhokje dat Leonie er achter komt dat de zojuist gekochte zwemkleding niet compleet is. In het tasje zit wel een strandrokje maar het broekje en bovenstukje zijn ze vergeten mee te geven. Ze voelt er weinig voor om helemaal terug te lopen maar in een jurk gaan liggen zonnen ziet ze ook niet zo zitten.

Ze zal het moeten doen met wat ze wel heeft en stapt het hokje uit met haar boek maar zonder bikini. Het kleine strandrokje is ontzettend kort maar het is tenminste iets en ze doet het er maar mee. De drukte op het strand valt gelukkig mee dus gaat ze zo goed als naakt op weg naar haar plekje. Ze durft het nu wel aan om zonder kleren te gaan liggen en vindt de warme zon op haar blote borsten eigenlijk wel lekker.

Maar laten we vooral Dokus niet vergeten, die ook de aankoop van de zwemkleding had nageaapt en hetzelfde probleem ondervond. Leonie was nog maar net begonnen met lezen toen hij ineens achter haar stond!

Dokus de leerling -(parodie)- Leonie en de leuter

Dokus de leerling -(parodie)- Leonie en de leuter

Verschrikt schreeuwt ze naar hem dat ze niets aan heeft maar daar heeft Dokus natuurlijk maling aan. Hij had al wel gezien dat ze haar blote tietjes uitgebreid lag in te smeren en laat nu aan Leonie zien dat ze niet de enige is zonder een bikini.

Dat doet Leonie snel van de schrik bekomen! Door het zeer korte rokje was het onvermijdelijk om haar poesje bloot te geven maar voor Dokus is zo’n kledingstuk toch echt veel te klein waardoor het, tot vreugde van Leonie, dan ook alles prijsgeeft!

(drawing by I.A. 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (5.013 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

2 reacties

  1. savio schreef:

    Dat ziet er goed uit. 😀

  2. William V schreef:

    heel leuk gparodieerd deze bladzijde 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *