Yoko ontwaakt

Na alweer een spannend avontuur te hebben beleefd heeft Yoko Tsuno haar saaie nachtkleding aangetrokken en is eenzaam naar bed gegaan zodat ze de komende ochtend weer fris kan ontwaken.

Yoko Tsuno - Awake (fragment 1)

Yoko Tsuno – Awake (fragment 1)

Zo gaat dat met striphelden, althans, meestal dan, want zo af en toe gebeuren de dingen in een iets andere volgorde.

Ditmaal begint het avontuur eens niet bij het wakker worden maar heeft ze het juist al achter de rug. Het kleedje dat haar prange tietjes niet kan verbergen is al veelzeggend. De nog licht gezwollen tepels doen al vermoeden dat het spannende avontuur begon toen ze in bed lag maar zeker niet alleen was. Ze is tenslotte nog jong en heeft zo haar behoeften die ze nog wel eens door collega’s wil laten bevredigen.

Yoko Tsuno -(parody)- Awake_S

Yoko Tsuno -(parody)- Awake_S

Het was voor Yoko al een hele tijd geleden dus nodigde ze er dit keer twee tegelijk uit om zich mee te vermaken. Op dat voorstel gingen ze graag in, alsook in Yoko zelf want ze hebben geen gat van haar onbenut gelaten.

De seks duurde de hele nacht waarin ze onophoudelijk werd gevingerd, gelikt of genomen in ieder denkbaar standje. Ze liet zich keer op keer in alle mogelijke posities neuken en was bijna onafgebroken aan het pijpen.

Voortdurend werd ze naar een hoogtepunt gebracht door de beide collega’s die steeds weer genoten als ze lag klaar te komen. Nooit eerder zoog ze in één nacht zoveel zaad naar binnen en door al die orgasme’s die ze te verwerken kreeg kan ze er wel weer eventjes tegen.

Zo kan het ook gaan met striphelden.

Yoko was ook niet te beroerd om aan het verzoek van Savio te voldoen en laat even zien hoe ze ontwaakt zonder nachtkleding.

Yoko Tsuno -(parody) - Awaking nude_S

Yoko Tsuno -(parody) – Awaking nude_S

(drawing by I.A. 2015 / 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (3.196 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

2 reacties

  1. savio schreef:

    Dat ziet er echt prachtig uit 😀

  2. William V schreef:

    Weer 2 gave NC-versies van de originele prent, Bob !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *