Pippi Longstocking – Trembling Treasure

Pippi Langkous – Trillende Schat

Suske en Wiske zijn niet de enigen die 75 jaar geleden op het toneel verschenen. 1945 Was ook het jaar dat het eerste boek van Pippi Långstrump werd uitgegeven. (Pippi Langkous wiki)

Pippi Longstocking in het engels, of Pippi Langkous, zoals ze in het Nederlands genoemd wordt, is een fenomeen dat over de hele wereld bekend is. Zowat ieder denkbaar medium heeft ze wel aangedaan. Als boek, toneelstuk, muziek-CD, speelgoed, film, puzzel, tekenfilm, TV-serie, musical en ook als stripalbum.

Pippi Longstocking - Overzicht 1

Pippi Longstocking – Overzicht 1

Hier staat ze met meneer Nilsson, het aapje, naast haar goudschat. Door deze kan Pippi alles doen en laten wat ze wil. Dat ze ook echt doet wat ze wil gaan we zo zien.

Pippi Longstocking - Treasure Chest (fragment 1)

Pippi Longstocking – Treasure Chest (fragment 1)

Het begint met de lange trui die vanwege het warme weer het veld moet ruimen. Die weet ze handig onder het blauwe kleed uit te krijgen dat nu toch wel erg losjes om haar lijf hangt. Het maakt haar echter niets uit dat het wijde jurkje weinig bedekkend is dat wapperend in de wind aan iedereen laat zien dat daar nooit veel onder kan zitten.

Ze wil laten weten dat het niet alleen goud is waarmee de schatkist is gevuld en keert zich om er wat uit pakken. Als bij het bukken het korte kleedje omhoog schuift blijkt dat ze helemaal naakt in dat jurkje zit. Zonder schroom staat ze voorovergebogen aan de waterkant met ontblote billen in de kist te graaien waaruit een glimmende vibrator wordt gehaald.

Pippi Longstocking -(parody)- Trembling Treasure_S

Pippi houdt wel van een uitdaging dus buigt wat verder naar voor en schakelt het apparaat in. Ze zet de benen uit elkaar en steekt er de trillende staaf schaamteloos tussen. Strelend beweegt ze de vibrerende paal heen en weer waarmee ze over haar spleetje blijft wrijven tot ze raakt opgewonden. Dan draait ze aan het knopje om de staaf sneller te doen trillen die ze daarop langzaam haar vochtige kutje in laat gaan.

Voorzichtig beweegt ze het bevende speeltje op en neer dat ze met zacht gehijg langs haar klitje laat glijden. Het maakt haar verschrikkelijk geil want ze vindt het heerlijk om zichzelf met een massagestaaf te neuken. Aan het hoge stemmetje is te horen dat ze er veel plezier aan beleeft.

Intussen benut ze de volle lengte van de vibrerende pik die geheel naar binnen gaat. Zowel de wrijving langs haar lipjes als het getril tegen het klitje zorgen voor veel genot en een snelle climax. Hijgend kijkt ze om zich heen en vraagt zich af of die mensen in de verte kunnen zien dat ze zich staat te verwennen. Ondanks de twijfel laat ze de lange paal nog wat sneller haar lichaam in en uit gaan om er kreunend van te genieten. Met een hoop snelle zuchtjes als voorbode van het hoogtepunt wordt Pippi’s inspanning beloond met een geweldig orgasme en staat met knikkende knieën klaar te komen.

Wie weet wat ze allemaal nog meer verborgen houdt in die schatkist!

(drawing by I.A. 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (3.207 totaal)
Deel dit / Share this
0
29

16 reacties

 1. William V schreef:

  Eens een andere kant van pipi 😀

 2. Daniel schreef:

  Geweldig ! Pippi, mijn jeugdheldin ! ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan !’ was een van haar gevleugelde uitspraken. En meestal kon ze het ook wel, ik ben benieuwd wat ze nog meer kan….!

  • Bob F schreef:

   Ik was al lang vergeten dat er strips van Pippi waren gemaakt. Het is dat iemand er een paar weken geleden over begon anders was deze er niet gekomen.

   Van deze zelfde Pippi wil ik ook nog een “75 jaar” versie maken maar dan zonder jurk. Moet er nog wel aan beginnen.

 3. savio schreef:

  Was Tommy soms met Annika bezig? Die zou best Pippi willen verwennen, bijvoorbeeld in Villa Kakelbont

 4. D.C. schreef:

  Misschien eens een mailadres openen waar bezoekers van deze site hun voorbeelden heen kunnen sturen ? Wie weet levert het iets bruikbaars op.

  • Bob F schreef:

   Er is een mailadres maar dat wordt (met opzet) niet op de site vermeld. Je kan altijd een bericht via het contactformulier sturen. Als ik dat beantwoord kun je dat adres gebruiken om iets naar toe te sturen.

 5. Simone schreef:

  Zo te zien op die zwart wit wiki foto heeft Pippi helemaal geen slecht figuur, daar moet je toch iets mee kunnen ! Mooie tekeningen trouwens, ook van de andere stripfiguren. Complimenten !

  • Bob F schreef:

   Bedankt voor het compliment.

   Die foto.. tja, zeker een mooi figuurtje met een paar in-het-oog-springende details, maar al zou je het niet zeggen, ze is daar pas 12 jaar oud! Als ik er een bewerking van zou maken wordt het toch een wat minder Pippi-jonge versie.

   p.s. Waarom steeds van naam wisselen? Dat maakt het reageren er niet makkelijker op.

 6. savio schreef:

  Misschien ook leuk om haar van de voorkant te zien, op deze manier 😀

 7. Jan schreef:

  Hier motte we meer weten wat de volgende stap is zo vind ik het beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *