Fanny in Babeland en Shapeland (kaft)

Ontkennen is er niet bij. Ook jij hebt de licht-erotische verjaardagskalender van Fanny Kiekeboe uit 2003 al meer dan eens bekeken.

Kiekeboe - Fanny in Babeland 00 (fragment 1)

Kiekeboe – Fanny in Babeland 00 (fragment 1)

Voor iedere maand een andere schaarsgeklede Fanny maar het wordt nu toch wel eens tijd om deze serie wat op te frissen. De term “in een ander jasje steken” is hier wat minder toepasselijk want dat is het precies niet. Wat het wel is? Dat zit zo…

Al in 2014 was ik begonnen aan “Fanny in Shapeland”, wat een pikantere versie van deze kalender moest gaan worden. Hier draagt ze nóg wat minder kleren of schuift het weinige dat ze wel aan heeft een beetje verder opzij. Nog voor alle platen gedaan waren was William al begonnen aan een 3D-versie van een kalender die gebaseerd was op “Fanny in Babeland”.

De resultaten zijn dus twee vernieuwde verjaardagskalenders! Een erotische, geheel in 3D, van William en een pikantere, in 2D, van Bob F / I.A.

Kiekeboe -(parodie)- Fanny in Babeland 3D 00

Kiekeboe -(parodie)- Fanny in Babeland 3D 00

Kiekeboe -(parodie)- Fanny in Shapeland 00_S

Kiekeboe -(parodie)- Fanny in Shapeland 00_S

Er zal geprobeerd worden om aan het einde van een maand de nieuwe platen van de komende maand beschikbaar te maken. Eind januari zal dus de bladzijde van februari er opgezet worden. Ze hebben allen een resolutie van 1776 x 2336 en kunnen, samen met de lijst van dagen, worden uitgeprint (portrait mode) om er een echte bruikbare kalender van te maken.

Vergeet niet dat 2020 een schrikkeljaar is dus je kunt er ook nog eens één dag langer van genieten!

(drawings by William V & I.A. 2014-2019)


Directe links (inloggen vereist):

Vandaag 1 keer bekeken (1.989 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

1 reactie

  1. Bob F schreef:

    Voor het gemak zijn er voor ingelogde gebruikers ook directe links naar de plaatjes bijgevoegd. Dat is handiger als men ze wil opslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *