Senne en Sanne – Omhoog

Het is al sinds 2005 dat de albums van Senne en Sanne verschijnen dus wordt het hoog tijd om eens een situatie neer te zetten die zich over enkele jaren zomaar voor zou kunnen doen.

Sanne beweert dat Senne altijd impulsief reageert maar hij spreekt dat tegen. Ze weet wel een manier om het te bewijzen en nadat ze zich van enkele kledingstukken hebben ontdaan wordt het duidelijk. Als Sanne een voor een de knoopjes van haar blousje los gaat maken krijgt hij langzaam maar zeker steeds meer zicht op haar naakte sportieve lichaam. Een blik op haar blote borsten met de roze knopjes die terug lijken te kijken is genoeg voor een impulsieve reactie.

Senne en Sanne -(parodie)- Omhoog_S

Senne en Sanne -(parodie)- Omhoog_S

Dat ze haar gelijk heeft bewezen staat als een paal boven water.

(drawing by I.A. 2014)

Vandaag 1 keer bekeken (2.411 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

9 reacties

 1. savio schreef:

  Deze vond ik op de oude site ook al zo leuk 😀

 2. jkooistra schreef:

  Kan niet zeggen dat ik deze strip ken. Maar Senne ziet er goed uit. 🙂

 3. Bob F schreef:

  Senne en Sanne wordt/worden getekend door Marc Verhaegen. Als ex-tekenaar van Suske en Wiske is het dan ook niet zo gek dat het daar een beetje op lijkt, en daar is ook al wel het nodige commentaar op geweest.

  Verhalen zijn wat serieuzer en met actuele thema’s. Niet het soort avonturen zoals je bij S&W ziet maar wel met de nodige fantasieelementen zoals tijdreizen, pratende dieren en knuffels, etc. De stijl en kwaliteit van het tekenwerk is te vergelijken met die van S&W uit de vroege Paul Geerts-tijd, toen het nog wel goed was.

  Ik had willen zeggen, een ondergewaardeerd stripreeksje, maar dat is helemaal niet zo. Het wordt wel degelijk gewaardeerd alleen zijn de albums gewoon wat minder bekend.

 4. savio schreef:

  misschien een idee om nog een soort situatie van Senne en Sanne om onder handen te nemen

 5. Franke schreef:

  Onze Lieve Heer heeft het goed geregeld allemaal! 😇

 6. jenske123 schreef:

  bob f hoe kan ik een strip helemaal lezen?

  • Bob F schreef:

   Niet bij alle tekeningen hoort een strip. Ik heb maar enkele complete (Suske en Wiske met Fanny Kiekeboe) albums gemaakt. Daar kom je door in menu bovenaan het scherm de “Meer/More” optie te kiezen.waarna je naar “Nasty Comics stripverhalen” kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *