Suske en Wiske – De Blote Belgen

En zo zag de introductie van “de Blote Belg” er uit in 2001.

Suske en Wiske - De Blote Belg (introductie 1)

Suske en Wiske – De Blote Belg (introductie 1)

Tja, ook zij dachten wel wat aandacht te kunnen krijgen toen ze met die titel op de proppen kwamen. Gelet op de periode waarin het verscheen was het nog niet eens zo’n heel slecht album. Geen juweeltje maar ze hebben aardig wat slechteren uit die potloden weten te krijgen.

Velen vonden het vast wel jammer toen ze er eenmaal achter kwamen dat het om Lambik ging en niet om, laten we zeggen, Wiske. Er is aardig wat creativiteit nodig geweest om Lambik nooit helemaal in zijn blootje te laten zien. Ook de introductieplaat is voorzien van wolkjes, spiegelingen en zelfs onderbroken kaders om het lid van Lambik buiten schot te houden.

Was de titel in het meervoud geweest had er een pittiger verhaal uit kunnen komen.

De kritiek van Lambik.

Hij is het gezeur over de vele veranderingen die hebben plaatsgevonden helemaal zat en heeft er een simpele oplossing voor bedacht. Als men zoveel moeite heeft met wisselende kleren dan trek je die toch uit! Niets meer om kritiek op te leveren en gedaan met het beschrijven van gevoelens want op deze manier worden die tegen wil en dank getoond. Hij wil dat de anderen zich ook uitkleden maar die willen weten wat hij nu eigenlijk bedoelt. Na de opsomming van de voordelen besluit hij een demonstratie te geven.

Suske en Wiske -(parodie)- De Blote Belgen_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Blote Belgen_S

Terwijl Suske zich gaat uitkleden ziet de rest dat Lambik doordringend naar Wiske’s korte topje staart waardoor zijn pik gaat groeien. Als die fier overeind staat zegt hij dat zoiets toch een duidelijk signaal moet zijn en vraagt Wiske of ze zin heeft in wat lekkers. Die ziet dat wel zitten en stapt naar voren om de paal beet te pakken.

De anderen kijken wat verbaasd als ze op d’r kniëen gaat zitten en de pik in haar mond neemt. Lambik laat zich ongegeneerd door Wiske pijpen tot Suske terug is en gaat dan op zijn kniëen achter haar zitten. Zonder zich om de rest te bekommeren zet Wiske haar benen wat uitéén waarop Lambik het rokje omhoog tilt en zijn stijfgezogen pik bij haar naar binnen schuift. Onwennig kijken ze naar het kutje van de zuchtende Wiske waarin de stijve paal lustig heen en neer wordt bewogen.

Het is voor de anderen nogal ongewoon maar Lambik’s pikante demonstratie met de hijgende Wiske is voor de blote Suske zeker verhelderend. Die mengt zich in het seksspel door Wiske’s rokje los te maken en haar topje uit te trekken. Zachtjes begint hij de tietjes te kneden en Lambik zet zijn potente bezigheid ongestoord voort. Die is vastbesloten om de hitsige Wiske het hoogtepunt te geven waar ze naar hunkert.

Met gemengde gevoelens kijkt het gezelschap naar de blote Wiske die hijgend in haar geile gleuf wordt genomen. Lambik voert het tempo wat op om haar schaamteloos te laten kreunen met de snelle bewegingen van zijn pik. Aan haar trillende lijf voelt Lambik dat ze ieder moment klaar kan gaan komen waarop hij haar nog harder gaat neuken. Ze zien dat Wiske het niet langer meer vol kan houden en met hevig gekreun een orgasme krijgt.

De ongeremde seks was voor Wiske een geslaagde demonstratie. Ze vond het erg leuk en had er geen probleem mee om zich klaar te laten neuken waar iedereen bij was.

(drawing by I.A. 2019)

Vandaag 3 keer bekeken (5.660 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

5 reacties

  1. Wolfje459 schreef:

    Wat een lekker sletje toch die Wiske 😛😛😛

  2. William V schreef:

    Zo kennen we haar :p :p :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *