Kiekeboe – Dildovrees

Drempelvrees, album 77 uit de Kiekeboe serie van Merho. Het bijbehorende verhaal kan ik me zo snel niet herhinneren maar de kaft wel. De twee meisjes met niet al teveel om het lijf zijn wel appetijtelijk, in tegenstelling tot de persoon in het midden.

Kiekeboe - Drempelvrees (fragment 1)

Kiekeboe – Drempelvrees (fragment 1)

Als je een beetje kan tekenen zou je je eigen versie kunnen maken en die persoon er dan uit kunnen laten, maar ja, dan zitten ze op een leeg bed. Wat beter zou zijn is die vent er uit te schoppen en er een meisje voor in de plaats leggen.

Zo gezegd, zo gedaan, maar drie meisjes op een bed is voer voor een ander soort verhaal dus na wat aanpassingen aan de attributen is “Drempelvrees” nu “Dildovrees” geworden.

Kiekeboe -(parodie)- Dildovrees_S

Kiekeboe -(parodie)- Dildovrees_S

Op de pyamaparty vond Wiske de grote dildo die Fanny eerder had besteld. Alanis zag dat ze hem met interesse bekeek en fluisterde tegen Fanny dat ze die vanacht wel eens op Wiske wilde uit gaan proberen. Fanny had het vanwege de grootte zelf nog niet aangedurfd en daar de twee toch bij haar zouden overnachten vond ze het een goed idee.

‘s Nachts gingen ze naar Wiske’s verduisterde kamer en vroegen haar of ze nog zin had in een afterparty. Half slapend knipte ze het licht aan dat dwars door de japonnetjes van de twee meiden scheen die naast haar op bed gingen zitten. De duidelijk zichtbare lichamen lieten niets aan de verbeelding over.

Met haar hand op Wiske’s schouder vertelde Alanis dat speciale gasten extra verwend werden waarop ze het schouderbandje naar beneden trok en langzaam het vrijgekomen rondje begon te strelen. Wiske zag dat Fanny de bandjes van haar veel te korte kleedje ook liet zakken terwijl ze keek naar de zwellende tepel tussen Alanis haar vingers.

Stukje bij beetje verdween Wiske’s nachtkleding en toen ze helemaal naakt op bed lag begon Fanny haar spleetje te likken terwijl Alanis op haar stijve tepels bleef zuigen. Ze genoot van wat haar overkwam maar schrok toen Fanny zei dat het tijd was voor de verrassing en de enorme dildo tevoorschijn haalde. Dat formaat leek haar teveel maar Alanis greep haar stevig vast terwijl Fanny het enorme ding bij Wiske naar binnen probeerde te krijgen. Ze voelde haar spleetje oprekken toen het topje naar binnen ging en wilde dit niet maar langzaam drukte Fanny door tot de enorme staaf er tot de helft in zat. Voorzichtig begon ze het gevaarte op en neer te bewegen en Wiske voelde hem langzaam maar zeker steeds dieper in haar komen.

Intussen was ze zo nat geworden dat het iets makkelijker werd waarop Fanny steeds wat sneller en dieper ging. Ondanks haar enorm strakke lippen die het ding omklemde werd het steeds aangenamer om de staaf zo stevig langs haar klitje te voelen glijden. Fanny hoorde dat ze zachtjes begon te kreunen en besloot de hele lengte van de dildo te gaan gebruiken en met lange halen liet ze hem steeds sneller op en neer gaan. De twee meisjes keken naar hoe Wiske zich liet gaan en lag te genieten van wat nu een verwennerij was geworden. Ze lieten het zwetende meisje alsmaar harder kreunen en kronkelen tot het hoogtepunt daar was. Tevreden zagen ze hoe Wiske klaar lag te komen en de dildotest was hierbij geslaagd.

Maar voor Wiske is het nog niet over. Tenslotte moet Alanis haar speeltje ook nog uit gaan testen.

(drawing by I.A. 2015)

Vandaag 1 keer bekeken (6.631 totaal)
Deel dit / Share this
1
5

6 reacties

 1. Wolfje459 schreef:

  Ik zou het niet erg vinden om Fanny alanis en Wiske met een echte eens te neuken😛😛😛

 2. William V schreef:

  😀 😀 😀 Wiske met Dildovrees 😀 😀 😀 da’s een hele goeie 😀

 3. William V schreef:

  Zou ze dat eigenlijk wel ooit gehad hebben ???? 😀 😀 😀

  • Bob F schreef:

   Dat hangt er nogal van af welke reeks je er op naslaat. Alhoewel… van de echte albums weet je het niet omdat het (nog?) nooit ter sprake kwam. In de alternative reeks, tja, daar zal geen twijfel over bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *