Jommeke – Het bedkussen van de Miekes, 3D

Buiten wordt het al wat donker en bij de Miekes thuis zit het nog vol met visite. De twee hebben het wel gehad met de platte gesprekken die er plaatsvinden en willen er even tussenuit. Onopvallend sluipen ze naar de naastgelegen logeerkamer en praten nog wat na over de onderwerpen die aan bod kwamen. Als Annemieke voor de derde maal het gesprek over kussende meisjes aanhaalt gaat Rozemieke tegenover haar zitten en fluistert dat ze niet moet denken maar doen.

Spontaan drukt ze haar lippen op die van Annemieke en steekt haar handen in de blouse waarvan de knoopjes één voor één losspringen. Nadat ze het kledingstuk van de schouders heeft laten glijden stopt ze met kussen om een beetje afstand te nemen. Even bekijkt Rozemieke het blozende zusje, die met de handen voor haar ontblote boezem op bed zit, en gaat herbeginnen. Ze wurmt haar tong naar binnen en maakt ondertussen ook haar eigen blousje los. Nadat het is uitgetrokken duwt ze Annemieke’s armen omlaag en drukt haar naakte bovenlijf tegen dat van haar.

Jommeke - Het bedkussen van de Miekes 1, 3D

Jommeke – Het bedkussen van de Miekes 1, 3D

Langzaam beweegt ze haar blote borsten heen en weer die zachtjes over die van Annemieke schuiven maar dat heeft gevolgen die ze zo niet kunnen verbergen. Ze merken dat de ander het gewrijf met de warme tietjes ook lekker vindt als bij beiden de tepels gaan zwellen. In het duistere kamertje wippen ze met een lange tongzoen elkaars groeiende knopjes op en neer tot Rozemieke opstaat.

Ze wil haar zusje kunnen zien maar het is net wat te donker dus knipt ze het licht aan. Pas dan ziet ze hoe Annemieke er van genoten heeft. Met een paar enorme tepels zit ze op het bed maar als Rozemieke naar beneden kijkt blijkt dat haar eigen knoppen er net zo aan toe zijn. Ze krijgt wel zin in meer en trekt zowel haar eigen rokje als dat van Annemieke uit.

Jommeke - Het bedkussen van de Miekes 3, 3D

Jommeke – Het bedkussen van de Miekes 3, 3D

De blote meiden pakken elkaar vast en beginnen opnieuw te zoenen maar intussen heeft de visite het voor gezien gehouden. Bij het verlaten van het huis lopen die langs het verlichte raam waarachter de naakte meisjes zich aan het vermaken zijn. Dat wilden ze eigenlijk niet missen maar de Miekes onderbreken juist de zoenpartij.

De kijkers dachten te laat te zijn maar niets is minder waar want Annemieke buigt zich juist naar achter. Buiten zien ze heel even de enorme stijve tepels die recht omhoog wijzen tot ze in de mond van haar zusje verdwijnen. Het is overduidelijk dat ze het heerlijk vindt en laat Rozemieke lekker op de harde knoppen zuigen. Als daar een eind aan komt krijgt ook de visite in de gaten dat het nog niet over is.

Rozemieke trakteert het hele blote lichaam op zachte kusjes en zakt steeds verder omlaag. Annemieke voelt de adem door haar donzige haartjes gaan als ze voorbij de navel is en hoopt net als de kijkers dat ze het af gaat maken. Ze krijgen waar voor hun geld als Rozemieke beneden aankomt en haar tussen de benen zoent.

Met gesloten ogen geniet Annemieke van de lage kusjes die haar lipjes langzaam doen openen. Opnieuw begint Rozemieke met tongzoenen maar dit keer is haar kutje aan de beurt. Met veel plezier kijkt de visite naar de zuigende bewegingen op de lipjes en het klitje en luisteren naar het zware hijgen van de bloedgeile Annemieke.

De twee meiden hebben geen idee dat ze worden bekeken en Rozemieke is vastberaden om het hete kutje te blijven likken tot ze het niet meer vol kan houden. De snelle tong wipt het klitje stevig heen en weer waardoor Annemieke kortje kreuntjes laat horen. Ze voelt de tintelingen in haar hele lijf en weet dat ze ieder moment kan gaan komen.

De heupen komen in beweging en net als de toeschouwers merkt Rozemieke dat ze een orgasme gaat krijgen. Met een paar stevige likken brengt ze haar zusje naar een hoogtepunt maar dan klinkt er ineens applaus. Nu weten ze dat er wordt meegekeken en is Annemieke met een rood hoofd klaar aan het komen.

Bij het volgende bezoek zullen de gesprekken ook wel weer over meisjes gaan maar vast niet over het kussen…

(drawing by William V. 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (2.467 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

14 reacties

 1. Wolfje459 schreef:

  Echt lekker 😛😛😛

 2. Wolfje459 schreef:

  Geen probleem doe het graag en kijk er natuurlijk ook wel graag naar 😉😉😉

 3. JKooistra schreef:

  Wederom een prachtig plaatje en leuk verhaaltje!

 4. savio schreef:

  Ik ken de Jommeke strips niet zo goed, dus kan hier moeilijk iets op zeggen. Ik denk dat het steeds lastiger zal worden, aangezien je heel wat gedaan hebt met ze

 5. William V schreef:

  ik ben nu voor een tweetal weekjes op verlof, tijd genoeg om wat inspiratie op te doen en wat nieuws te verzinnen dus 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *