Verdraaid! Amber

Verschillende variaties op de kaft kwamen hier al eerder voorbij (Aardige Amber en Angstige Amber) maar aan de binnenkant viel ook nog wel het een en ander te verdraaien.

Suske en Wiske - Amber (fragment p24)

Suske en Wiske – Amber (fragment p24)

Bladzijde 24 was er bij mij eentje waarvan de inkleuring nu niet bepaald gelukt was. Veel witte vlakken in met name het interieur. Alsof de kleur bruin op was bij de inkleurder of de drukker. Niet dat het veel uitmaakt als het toch helemaal opnieuw wordt hertekend, al heeft deze bladzijde wel wat wijzigingen ondergaan.

Amber is op Suske’s kamer en de jaloerse Wiske probeert de aandacht te trekken. Als dat niet lukt loopt ze boos weg en vertelt aan tante dat Suske met Amber op bed ligt. Dat er niets voorvalt weet Sidonia niet dus ze vreest het ergste.

Met het verloop in de parodie is het wantrouwen van Sidonia wel terecht want Amber is niet zo onschuldig als men denkt. Ze zag wel wat in Suske en vraagt hem of ze haar kleren mag uittrekken. Die zegt daar geen nee tegen en ze ligt dan ook naakt op het bed als de schaarsgeklede Wiske binnenkomt.

Suske en Wiske -(parodie)- Amber

Suske en Wiske -(parodie)- Amber

Ze hoopte op een seksavontuurtje met z’n drieën maar komt van een koude kermis thuis. Suske is namelijk bang dat hij geen kans heeft op seks met Amber als Wiske haar aldoor ligt te verwennen. Wiske mag wel blijven en toekijken als hij Amber ligt te neuken zodat ze met zichzelf kan spelen maar in een trio heeft hij nu geen zin.

Boos verlaat Wiske de slaapkamer en laat tante weten dat ze, net als Suske, ook seks wil hebben. Sidonia lijkt het niet eens te zijn met de erotische uitspatting van Amber en Suske.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (6.527 totaal)
Deel dit / Share this
1
3

3 reacties

 1. savio schreef:

  Zo te zien een kwestie van jaloezie.

 2. Sara schreef:

  Suske weet niet wat hij mist.

  • Bob F schreef:

   Een kwestie van kiezen. Als hij echt geen kans krijgt om Amber te nemen heeft hij dat toch gemist. Wiske is wel vaker geil dus die kan hij later nog wel neuken. Een trio mag er nu dan niet inzitten maar dat zou een andere keer misschien nog kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *