De Miekes – Kasteelspelletje

De nieuwe versie (2019), en om het compleet te maken, ook de oude (2014)


De koningin van Onderland zat alweer een tijdje in het rusthuis en de Miekes besloten het kasteel eens van binnen te gaan bekijken. Het was er donker en kil dus gingen ze naar boven naar het enige venster waar de felle zon naar binnen scheen. Jommeke en Filiberke stonden onder het venster en riepen dat ze beter weg konden gaan want daar binnen was toch niets spannends te beleven. Annemieke riep terug dat ze het wel wat spannender kon maken en kuste Rozemieke zachtjes in haar nek. De jongens keken vol verbazing naar boven toen de tongen elkaar vonden en ze elkaar hevig begonnen te tongzoenen.

Hoewel Rozemieke wist dat ze bekeken werd liet ze toe dat Annemieke wat knoopjes losmaakte en haar met ontbloot bovenlijf naar het venster keerde waar Jommeke en Filiberke duidelijk konden zien hoe de tietjes van Rozemieke gemasseerd werden. Ze keken genietend naar de tepels die stijf werden gezogen en beetje bij beetje zagen ze ook de overgebleven kledingstukken verdwijnen tot ze beiden helemaal naakt voor het venster elkaar aan het strelen waren.

Jommeke -(parodie)- De Miekes in het kasteel 2019_S

Jommeke -(parodie)- De Miekes in het kasteel 2019_S

Toen was het de beurt aan Annemieke om zich goed te laten bekijken en Rozemieke liet haar voorover door het raam leunen terwijl ze met haar vingers het spleetje ging bewerken. De jongens zagen hoe ze haar ogen langzaam sloot en zachtjes begon te kreunen toen ze gevingerd werd. Even later werd het werk overgenomen door het tongetje van Rozemieke dat ze razendsnel over het natte klitje liet gaan om haar tot een hoogtepunt te krijgen. Annemieke begon steeds sneller te kreunen en te hijgen en Jommeke en Filiberke keken vol belangstelling omhoog naar haar kronkelende bewegingen toen ze werd klaargelikt.

(drawing by I.A. 2019)

Jommeke -(parodie)- De Miekes in het kasteel_S

Jommeke -(parodie)- De Miekes in het kasteel_S

(drawing by I.A. 2014)

Vandaag 1 keer bekeken (2.851 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

2 reacties

  1. savio schreef:

    Is het een idee om Jommeke en Filiberke meer seksuele dingen te laten doen met de Miekes, zoals bij de Schatgravers, Wederdienst?

    • Bob F schreef:

      Heb nog een beginnetje liggen van een trio met de Miekes. Weet nog niet of ik de tweeling op Jommeke of op Filiberke laat gaan zitten want dat kan nu nog beide kanten op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *