Amoras – Gedwongen Genot

En dan is er natuurlijk de Amoras reeks (wiki). Een serie die meer gericht is op de volwassen ‘Suske en Wiske’ lezer. Vergeleken met de gewone albums gaat het er in deze wat ruiger aan toe. De details tijdens veel van de akties zijn groffer, net als de gebruikte taal.

Amoras - Jerusalem Jason

Amoras – Jerusalem Jason

Woorden als ‘fuck’ en ‘neuken’ worden niet geschuwd.

Als je deze reeks leest alsof het niets met Suske en Wiske te maken heeft zit het eigenlijk wel goed in elkaar en is nog beter getekend, ook het ‘functioneel naakt’ dat er in zit. Ik zet ‘functioneel’ tussen aanhalingstekens omdat het ook wel zonder kon maar naar een uitgeklede Jerusalem kijken is net wat prettiger.

Amoras - Naakte Jerusalem

Amoras – Naakte Jerusalem

Gelukkig wordt ook Wiske betrokken in wat gewaagdere situaties en komt ze o.a. opdraven in een erg korte badjas met een losjeszittende centaur. De jas hangt dan ook tot zowat haar navel open en zorgt voor een mooie diepe decollette en wat sensuele spanning.

Amoras - Wiske in badjas

Amoras – Wiske in badjas

Verder wordt ze neergezet als een frisse meid in een strak jurkje waarin het meer dan duidelijk is dat ze daar verder helemaal niets onder draagt.

Amoras - Wiske boezem

Amoras – Wiske boezem

Vanaf alle kanten is te zien dat haar vrij stevige tieten het makkelijk zonder een beha afkunnen en is haar jurk het enige kledingstuk dat ze op de oever heeft achtergelaten als ze zich poedelnaakt in een meertje staat te wassen. Ze doet het daar blijkbaar allemaal zonder slipje en sleept zich, net als doorgaans op Nasty Comics, ook daar met een blote poes door haar avonturen.

Amoras - Wassende Wiske

Amoras – Wassende Wiske

In het eerste deel zit een scene waar ze gesnapt wordt door Krimson die haar vervolgens in z’n kerker gaat ondervragen. In haar korte badjas wordt Wiske vastgebonden op een pijnbank en ondervraagt maar er gebeurt verder niet veel. Als Krimson net iets perverser zou zijn geweest had hij wellicht een andere methode kunnen gebruiken om informatie uit haar te krijgen en zou de scene er heel anders uitgezien kunnen hebben. Maar Wiske is heter dan de vuren waar ze voor heeft gestaan en kan de beproeving wellicht doorstaan.

Hoe? Dat kun je lezen in het kortje stripje “Gedwongen Genot“.

Amoras -(parodie)- Gedwongen Genot (promo 1)

Amoras -(parodie)- Gedwongen Genot (promo 1)

Vandaag 1 keer bekeken (3.175 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *