Betty and Veronica – Stripped

Misschien dat je het kent, misschien ook niet, maar dit “Archie Comics” duo bestaat al sinds 1942. Toen waren Betty Cooper en Veronica Lodge al rivalen die het beiden op Archie gemunt hadden. In 1950 werden het karakters die op de kaft vermeld werden. (Betty and Veronica Wiki)

Betty and Veronica - Spectacular (fragment 1)

Betty and Veronica – Spectacular (fragment 1)

Het moest 347 uitgaves duren voordat de meiden kun eigen maandblad kregen dat van 1987 tot 2015 heeft bestaan en 278 uitgaves telde. En nog was het niet gedaan want vanaf toen werden de avonturen voortgezet in “New Riverdale”.

Naar mijn weten hebben ze in al die tijd nog geen tepel laten zien, al zijn er natuurlijk wel een hoop parodiën op gemaakt. Hierbij dus nog maar eentje.

Betty and Veronica -(parody)- Spectacular Strip

Betty and Veronica -(parody)- Spectacular Strip

Ik heb ze weten te overtuigen dat ze het ook wel met wat minder kleren afkunnen.

Vandaag 1 keer bekeken (2.184 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

4 reacties

 1. Lalalala schreef:

  Hoi! Fijn om te zien dat je een nieuwe site hebt. Twee misschien wat vreemde verzoekjes: zou je een keer iets met abdl/luiers willen doen en zou je de sm-achtige verhalen erop kunnen zetten(bijv. Die van amoras).

 2. Bob F schreef:

  ABDL is niet zo mijn ding maar ik heb wel het ëën en ander liggen wat een beetje neigt naar licht SM, al zijn het wel hoofdzakelijk losse platen. Die van Amoras (gedwongen genot) zal er zeer binnenkort worden opgezet.

 3. william schreef:

  Mocht die iets pikantere toer jou in 3D ook interesseren, dan kan er wat verzonnen worden 🙂 ABDL is mij niet zo bekend maar een guitig wiske in een luiertje met een tuttertje lijkt me wel eens speels en geinig 🙂

  • Bob F schreef:

   Zelf doe ik erg weinig met de Archie Comics karakters omdat anderen er al zo veel mee doen maar een 3D mag natuurlijk altijd.

   Er zijn maar bijzonder weinig situaties waar ik moeite mee zou hebben maar luiers e.d. zijn gewoon mijn ding niet. Dat wil niet zeggen dat het niet mag of kan maar ik ben bang dat het een hilarische drama zal worden als ik er wat mee zou doen.

   Suske en Wiske liepen trouwens al eens eerder rond in een soort van luiers in “Tedere Tronica”.

   Tedere Tronica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *