Strandlaken Fanny

Voor een kleine 20 euro kun je in het bezit komen van een strandlaken waarop Fanny Kiekeboe staat afgebeeld. Ze ligt er in bikini op haar buik te zonnebaden dus ziet het er ondanks het losgemaakte bovenstukje allemaal vrij onschuldig uit.

Kiekeboe - Strandlaken (fragment 1)

Kiekeboe – Strandlaken (fragment 1)

Door de aankomende temperaturen staat er op mijn laken nu een iets afwijkende afbeelding.

Kiekeboe -(parodie)- Strandlaken_S

Kiekeboe -(parodie)- Strandlaken_S

Ze ligt er nog steeds op haar buik maar er is naast haar blote rug nog wat meer tevoorschijn gekomen. Van een bovenstukje en broekje is helemaal geen sprake meer en haar blote billen liggen dan ook vrijelijk te glimmen onder de felle zon. Ze ligt te genieten van de warme stralen die haar kale poesje beschijnen en gelet op het meegebrachte attribuut is het zonnebaden niet het enige waarmee ze zichzelf gaat verwennen.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (2.355 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

1 reactie

  1. William schreef:

    Nou, geef mij maar een strandlaken van de 2e versie graag :] :] :]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *