Afgewerkt Wiske

In 2011 lag ze er al helemaal klaar voor. Ze had Suske gevraagd om even langs te komen en die kan nu ieder moment nietsvermoedend binnenkomen. Het heeft tot 2019 moeten duren maar eindelijk hebben we dan toch een idee van wat er zich heeft afgespeeld.

Willy & Wanda -(Suske en Wiske parodie)- Bed Pose 2_S

Het was voor Suske zo klaar als een klontje toen hij Wiske poedelnaakt op het bed aantrof. Zonder zich een ogenblik te bedenken schoof hij haar benen uiteen en dook er met zijn hoofd tussen. Na een grondige likbeurt trok hij zijn kleren uit, legde haar achterover op bed en kroop er zelf met stijve pik bovenop.

Met één stoot drukte hij z’n gezwollen paal helemaal naar binnen om haar opgewarmde kutje met pompende bewegingen te verwennen. Met de benen in de lucht liet de opgewonden Wiske zich maar al te graag nemen en lag hijgend te genieten van die beweeglijke pik in haar lichaam.

Suske en Wiske -(parodie)- Afgewerkt Wiske_S

Suske neukte tot ze een climax nabij was en nam de paal uit haar druipende kutje. Met z’n snelle vingers begon hij het klitje te bewerken en stopte zijn pik in haar mond. Zuigend op zijn lul vingerde hij de kreunende Wiske naar een hoogtepunt en deponeerde bij het orgasme zijn resterende zaad in haar mondje.

Eenmaal afgewerkt laat ze bij deze nog even zien hoe zeer ze er van genoten heeft.

Vandaag 1 keer bekeken (3.131 totaal)
Deel dit / Share this
1
1

4 reacties

 1. JKooistra schreef:

  Ik heb wat moeite om de plaatjes te downloaden. Of is het origineel echt 450×318?
  Voor de rest zou ik het niet erg vinden om Suske in Wiske te zien :p

  • Bob F schreef:

   Er op klikken zou een “light box” moeten openen met het plaatje in het originele formaat of tot het formaat dat je scherm is. Als het volledige plaatje nog groter is kan er rechts-boven worden geklikt zodat het volledig wordt uitvergroot, ook al past dat msschien niet meer. Downloaden gaat op deze manier trouwens niet.

   De 450 x 318 pixels die je ziet (in het geopende bericht, niet de lijst met de nog kleinere versies) is alleen de thumbnail. Die zijn hier standaard 450 pixels breed. De onderste plaat is wel de kleinere versie maar die is toch nog 1024 × 724 pixels.

   Met b.v. Firefox kun je rechtsklikken op de thumbnail en dan “openen in nieuw tabblad” om de originele .JPG te zien. Van daar uit kun je die evt. ook “opslaan als…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *